kako povecati misice

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
telefoncici
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2015 8:20 pm

kako povecati misice

Post od telefoncici »

Zdravo,(imam 14 godina) moj cilj je da povecam misice pogotovo misice ruku.dizem bucice od 6-7 kg na skotovoj klupi i mogu da uradim 6-7 ponavljanja u 3 serije sa odmorom izmedju serija radim do otkaza znaci da ne mogu vise ni da podignem bucicu. Radim i trbusnjake mogu jedno 50 ponavljanja i posle ni jedan ne mogu , znaci sve radim do otkaza, radim i zgibove i sklekove 10 ponavljanja u 4-5 serije. Spavam 5-6 sati a mene sad zanima mogu li da ubrzam rast misica..jedem ravnomerno mesa voca i povrca . Da li mozete da mi preporucite koje vezbe bih jos mogao da radim koje bi mi pomogle.
nebojsa2805
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm

Re: kako povecati misice

Post od nebojsa2805 »

ako hoces brz rast misica jedi hranu bogatu belancevinama i trudi se da imas odmora i spavaj minimun 8 sati. Valja da znas da misici ne rastu od forsiranja, nego od odmaranja izmedju serija. Teretana isto pomaze pa ako ti nije problem kombinuj teretanu sa kucnim vezbama. i nemoj slucajno da koristis steroide, za kreatine si jos mlad ali za kreatine se ipak posavetuj sa nekim ko zna nesto vise o tome. Pozdrav i zapamti ove savete.
telefoncici
Novi član
Novi član

Post od telefoncici »

Da znam za steroide nisam ni hteo da koristim a i da jednom pocnem prestanem li sve ce nestati ko da nista nije bilo. Odmaram se tokom dana tj. Izbegavam da se krecem puno ili fizicki puno da se opterecujem ali tokom noci jedostavno ne mogu da zaspim :evil:
nebojsa2805
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm

Post od nebojsa2805 »

Ne valja ti to, pokusaj malo da se opustis i odmoris a inace sto se tice koriscenja steroida, nije samo to u pitanju nego vec i unistava srce, bubrege, testise pa cak moze da dovede i do ginekomastije sto ne bi zeleo sigurno. Izbegavaj gazirana pica sigurno ih pijes jel je poznato da sokovi podsticu nesanicu. ;)
telefoncici
Novi član
Novi član

Post od telefoncici »

Ne pijem gazirana pica samo vodu
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Не треба да радиш до отказа јер се мишићи тако троше. И као што већ написаше, спавање минимум 8 сати у континуитету.
Odgovori