U poslednja 2-3 meseca imam hiljadu razlicitih problema. Sve je pocelo sa disanjem, zapusen nos, otezano disanje i otkrivam da imam alergiju na grinje, polen trava, korova itd... Zatim sam dobio jake bolove u donjem desnom delu stomaka na momente jacine da ne mogu hodati, javljaju se bolovi u predelu abdomena ispod rebara nakon hrane, sta god bih pojeo odmah bi dobio bolove i dolazi mi do naduvavanja tog dela stomaka. Nakon fizickih aktivnosti dobijam bolove u ledjima u predelu leve lopatice tako da sam prestao da se bavim sportskim aktivnostima i dobijam nesto ubrzaniji rad srca i gubitah daha nakon manjih napora tipa penjanje uz stepenice i sl. Radio sam razne analize krvi i ultrazvuk stomaka i po tome kazu da je sve u redu.
e sad ovako.. Koliko sam informisan moguce je da imam neki virus i da su mi analize krvi u redu? Kako otkriti postojanje virusa u organizmu? Kako se otkriva prisustvo hiv-a, hepatitisa, koksaki-a i sl...
Kako otkriti virus?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Kako otkriti virus?
Upravo analizama krvi, ako nema povishenih elemenata koji ukazuju na zapaljenje i prsitstvo virusa onda je problem negde drugo.
Koje konkretno sve simptome imate, koliko dugo ih imate, da li su tegobe konstante ili se povremeno javljaju, koliko godina imate i chime se bavite, kako se hranite, da li ste fizichki aktivni?
Koje konkretno sve simptome imate, koliko dugo ih imate, da li su tegobe konstante ili se povremeno javljaju, koliko godina imate i chime se bavite, kako se hranite, da li ste fizichki aktivni?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.