Kako otkriti virus?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
N3m4nja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 17, 2009 4:39 pm

Kako otkriti virus?

Post od N3m4nja »

U poslednja 2-3 meseca imam hiljadu razlicitih problema. Sve je pocelo sa disanjem, zapusen nos, otezano disanje i otkrivam da imam alergiju na grinje, polen trava, korova itd... Zatim sam dobio jake bolove u donjem desnom delu stomaka na momente jacine da ne mogu hodati, javljaju se bolovi u predelu abdomena ispod rebara nakon hrane, sta god bih pojeo odmah bi dobio bolove i dolazi mi do naduvavanja tog dela stomaka. Nakon fizickih aktivnosti dobijam bolove u ledjima u predelu leve lopatice tako da sam prestao da se bavim sportskim aktivnostima i dobijam nesto ubrzaniji rad srca i gubitah daha nakon manjih napora tipa penjanje uz stepenice i sl. Radio sam razne analize krvi i ultrazvuk stomaka i po tome kazu da je sve u redu.

e sad ovako.. Koliko sam informisan moguce je da imam neki virus i da su mi analize krvi u redu? Kako otkriti postojanje virusa u organizmu? Kako se otkriva prisustvo hiv-a, hepatitisa, koksaki-a i sl...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Kako otkriti virus?

Post od tamaraft »

Upravo analizama krvi, ako nema povishenih elemenata koji ukazuju na zapaljenje i prsitstvo virusa onda je problem negde drugo.

Koje konkretno sve simptome imate, koliko dugo ih imate, da li su tegobe konstante ili se povremeno javljaju, koliko godina imate i chime se bavite, kako se hranite, da li ste fizichki aktivni?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori