Kako ojacati imunitet?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kako ojacati imunitet?
Znam da se o jacanju imuniteta pisalo, ali me konkretno zanima da li je stetno i koliko je uopste preporucljivo istovremeno koriscenje npr. "Ecomer" kapsula i kapi za jacanje imuniteta na bazi ehinacee? Ili kombinovanje "Ecomer" kapsula i Omega3 masnih kiselina u kapsulama u kojima su jos i laneno ulje i folna kiselina? Koliko su navedeni preparati uopste efikasni i kako ih treba pravilno koristiti, koliko dugo, u kojoj kolicini, sa kakvim pauzama, ako su uopste neophodne? U apotekama svako kaze drugacije, a neka uputstva su neodredjena i nejasna...Imam 34 godine, nisam pusac i nemam nikakvih tegoba, samo sam cesto pod stresom, umorna ili se bas ne hranim najredovnije, pa sam htela malo da "obradujem" svoj imunitet, ali bih zelela da to najpravilnije i najefikasnije uradim. Znam da nista od navedenog ne moze biti zamena za zdravu ishranu, odmor i sport, ali bih od nekog strucnog lica volela da cujem ni da ne steti! Veliki pozdrav i unapred hvala! 

Moj muz je u zadnje vreme cesto bio bolestan i ja sam mu kupila tinkturu enchinacee. Slicno ovom:
http://www.iherb.com/ProductDetails.asp ... =5959&at=0
Pije se po I ml u casu vode, 2 put dnevno. On je uzimao kad se prehladio i proslo mu je za tri dana. Inace vuce po 10 dana.
http://www.iherb.com/ProductDetails.asp ... =5959&at=0
Pije se po I ml u casu vode, 2 put dnevno. On je uzimao kad se prehladio i proslo mu je za tri dana. Inace vuce po 10 dana.
Ja otkad znam za sebe svake zime u roku od dva, tri meseca prelezim bar dva puta prehladu ili grip; oduvek mi je bio oslabljen imunitet, medjutim ove godine sam pocela da uzimam maticni mlec, i stvarno ne znam da li je slucajnost ili je on stvarno delotvoran kod jacanja imunog sistema, ali ja, evo prolazi polako zima, a nijednom se dosad nisam prehladila i osecam se zdravije i bolje nego ikad.