kako se leci zeludacna kila

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
drgajic12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 17, 2005 2:22 pm

kako se leci zeludacna kila

Post od drgajic12 »

Siguran sam da imam zeludacnu kilu.
-Kako se leci?-
fizio/osteo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od fizio/osteo »

definisi "zeludacnu kilu"
koja je dijagnoza?
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
drgajic12
Novi član
Novi član

zeludacna kila

Post od drgajic12 »

Hrana me mnogo opterecuje.Jedno 15 minuta posle obroka srce pocne da mi lupa,ne mogu da disem kako treba,dok gutam moram da duboko udisem vazduh,negde sam procitao da je to zato sto zeludacna kila optereti dijafragmu,pa zbog toga ne mogu da disem opusteno dok jedem i posle obroka.ne vari zeludac kako treba.cesto me toliko optereti neki obrok da hocu da puknem.A taj obrok je minimalan,zato sto ne mogu vecu kolicinu hrane da pojedem,jer je to veliko mucenje posle nekog vremena.
fizio/osteo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od fizio/osteo »

prema tim simptomima, koje si ti opisao, lici na herniju dijafragme. kroz prolaz na dijafragmi kroz koji prolazi jednjak do zeludca se jedan deo zeludca podigao i ukljestio iznad dijafragme, pri jelu se tu stvaraju gasovi i nesto kiseline koji ne mogu da odu jer uvecanje tog dela zeludca samo sebe zatvara. time se vrsi pritisak na pluca, srce i vegetativni nervni sistem, najbolje da sto pre odes kod lekara interniste koji ce da pregledom ustavnovi pravu dijagnozu, pa nam se onda javi.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
drgajic12
Novi član
Novi član

zeludacna kila

Post od drgajic12 »

Ja sam bio kod lekara i ona mi je rekla -zeludacna kila-.I napisala mi je uput za Beograd.Ja sam inace iz Lazarevca,pa me malo mrzi da idem za Beograd.A ovde u Lazarevcu mogu da odem na ultrazvuk.
-Da odem na ultrazvuk stomaka pa mozda oni budu videli nesto?
Odgovori