kako da izlecim virusne bradavice na licu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: kako da izlecim virusne bradavice na licu
Danas su mi dijagnostikovane virusne bradavice na licu, verrucae virales, iako mi to vise lici na ove juveniles. Treba da ih spaljujem tecnim azotom, medjutim, skepticna sam u vezi te terapije na licu, pogotovo sto te bradavice nisu jasno definisane. Da li je neko ovaj problem resio drugim nacinom?
Postoje alternativne metode i to veoma efikasne. Klasičnim metodama možete skinuti bradavice ali su recidivi veoma česti pogotovo ako vam imunitet varira. Ceo štos je uništiti koren virusne bradavice, pa se one neće pojavljivati ponovo. Jedino vam preporučujem da ne koristite Brđanski melem jer znam da je u zadnjih godinu dana promenio vlasnika i da je sada veoma loš i ne daje željene rezultate.
Zelim da kazem kako sam ja riješila taj problem svojoj kćerki.Imala je po licu i šakame te virusne bradavice.
Kod nje je opao imunitet pa se organizam sa tim nije mogao boriti i one su se proširile po cijelom licu.
Naravno, odvela sam dijete kod dermatologa i izbog velikog broja bradavica nisu ništa skidali, samo joj je propisan sirup "pikovit " za jačanje imuniteta.
Dobila sam upute kako da "alternativnom medicinom" to riješim.
Rečeno mi je da svaki dan po dva puta mažem bradavice sledećom smjesom :
-kroz presu iscjediti sok od cgnog luka
-nakapati 2-3 kapi limuna
-malo soli ,
sve to da prenoći i tim mazati svaku bradavicu posebno
Vjerovali lili ne bradavice su se u potpunosti povukle za 4 sedmice ...
Svaki dan sam pravila novu smjesu za naredni dan ! Njoj je pomoglo....
Kod nje je opao imunitet pa se organizam sa tim nije mogao boriti i one su se proširile po cijelom licu.
Naravno, odvela sam dijete kod dermatologa i izbog velikog broja bradavica nisu ništa skidali, samo joj je propisan sirup "pikovit " za jačanje imuniteta.
-malo soli ,
Ima raznih alternativnih metoda i vaša je na sreću uspela. Problem je što postoji više od 80 vrsta virusnih bradavica, pa ne ide jedan recept za sve. Veruke vulgaris su najčešće kod dece i one se prilično lako skidaju raznom domaćim receptima. U svakom slučaju važno je da ste uspeli, samo obratite pažnju na imunitet deteta.steladora napisao:Zelim da kazem kako sam ja riješila taj problem svojoj kćerki.Imala je po licu i šakame te virusne bradavice.
-malo soli ,
Sta biste preporucili? Koji je procenat uspeha?eko melem napisao:Postoje alternativne metode i to veoma efikasne. Klasičnim metodama možete skinuti bradavice ali su recidivi veoma česti pogotovo ako vam imunitet varira. Ceo štos je uništiti koren virusne bradavice, pa se one neće pojavljivati ponovo. Jedino vam preporučujem da ne koristite Brđanski melem jer znam da je u zadnjih godinu dana promenio vlasnika i da je sada veoma loš i ne daje željene rezultate.
Re:
[quote="marijanov"]Ja sam imao bradavice po licu i na sve moguce nacine sam pokusavao da ih otklonim, isao sam i kod dermatologa i spaljivao tecnim azotom i mazao razlicite gelove, ali su se one iznova vracale. I onda sam cuo za kombuhu koja mi je pomogla da ih se u potpunosti oslobodim. Mazao sam lice nekoliko puta dnevno i posle dva dana su mi se potpuno povukle. Kombuhu mozete kupiti u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane, cak je ima i po marketima. Probajte, meni je pomoglo
![/quote]
Jesi li mazao tim napitkom-cajem od kombuhe ili samom gljivom?
Ja sam kupio litarsko pakovanje- u prodavnici zdrave hrane pa sad pokusavam da IZVEDEM gljivu sam od toga-pa videcu dal cu uspeti-nasao sam upustvo da moze i tako da se proizvede kombuha-gljiva a posle i napitak.

Jesi li mazao tim napitkom-cajem od kombuhe ili samom gljivom?
Ja sam kupio litarsko pakovanje- u prodavnici zdrave hrane pa sad pokusavam da IZVEDEM gljivu sam od toga-pa videcu dal cu uspeti-nasao sam upustvo da moze i tako da se proizvede kombuha-gljiva a posle i napitak.