Ljudi molim vas da mi pomognete jer situacija je alarmantna.
Pre 2 dana došao sam sa mora i odmah po dolasku kući osetio sam sledeće tegobe - blagu mučninu i malaksalost, a kasnije nešto višu temperaturu i dijareju.
Nečim sam se otrovao to znam sigurno. Međutim, neki simptomi su me prošli - mučninu više ne osećam, temperaturu skoro i da nemam (i nije bila nešto preterano povišena, nije prelazila 38) međutim ono što se sada dešava i što je neverovatno iritantno je što mi već 2 dana uzastopno stomak sve vreme "bućka" i tera me da idem u wc jako, jako često.
Imam dijareju ali izbacujem vodu i isključivo tečno?! Raspitivao sam se malo i sve mi ukazuje na to da ako se izbacuje i to mnogo puta u toku dana onda je to salmonela?
Pio sam do sada čajeve, supe, preznojavao se, pio nešto kao slanu vodu što dođe kao infuzija ne znam ni sam, vitamine, ali još me muči taj proliv.
Ono što je veliki problem a ne znam koliko ljudi to mogu da shvate ja se bavim sportom i za nešto više mesec dana imam meč i ako ovako nastavim da se ne hranim i gubim kilažu (zaboravio sam da napomenem da apsolutno nemam nikakav apetit) ja sam stvarno nagrabusio pa ovo mora što pre da me prođe.
Da li neko može da mi preporuči neki univerzalni antibiotik za stomak ako postoji tako nešto? Zaista nemam vremena da odlazim kod lekara i molim vas da me niko ne ubeđuje da idem već samo ako može da mi napiše šta mislite koji bi ovo virus mogao da bude i šta mi je činiti i koji bi antibiotik trebao da uzmem?
Kako da izlečim ovaj stomačni virus?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Kako da izlečim ovaj stomačni virus?
Ma Febricet plus Probiotik, i jedi dvopek, to ti je za proliv ok. Uvek kod stomacnog virrusa treba da jedes malo tj da budes na dijeti e sad kako kome to prodje za 2-3 dana

- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Febricet mu ne treba,on se koristi protiv glavobolje i temperature
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Ne moze vam niko dati adekvatan lek za nesto sto se ne zna sta je. Antibiotike na svoju ruku nikako nemojte uzimati, probiotik mozete, a treba da unosite sto vise tecnosti u organizam i da odmarate, uz dijetetski rezim ishrane. Nemam nameru da vas nagovaram da posetite lekara, ali ako vam ne bude bolje bojim se da cete to morati da uradite.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Pa napisao je da je imao temperaturu 38
zbog toga febricet on nije namenjen samo za temperaturu vec poboljsava opste stanje posto se mnogo namucio a i imao je temp.
A to da treba da ode kod doktora treba ali on nece tako da to mu je neki mini savet... I naravno dijeta + vitamini + minerali............. 

Ja bih samo dodao da se nikako na svoju ruku ili uz savet neke nestrucne osobe uzimaju antibiotici...ja sam se tako presao pa sada 8 meseci lecim posledice