Kada se javljaju prvi simptomi trudnoce i koji su?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 13, 2008 8:19 pm
Kada se javljaju prvi simptomi trudnoce i koji su?
Imam veliki problem jer sam spavala sa deckom, a inace sam dobijala menstruaciju na 24-25 dana, a ovog meseca mi niej stigla na vreme jer je danas vec 28, dan. Decko i ja smo spavali nez kondoma nekoliko puta, medjutim ni jednom nije svrsio u meni. Plasi me cinjenica da bih ipak postojala mogucnost da sam trudna iako nemam nijedan simptom. Koliko moze da utice raskid i pocetak pusenja cigara na dobijanje menstruacije, ako uopste mogu?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
moze da utiche kao i promena vremena koja se trenutno deshava, chesta su pomeranaj ciklusa u letnjem periodu!
a normalan ciklus traje i do 35 dana, bez obzira shto je tvoj bio do sada 23 dana...
a simptomi su u ranoj trudnoci, do mesec dana, individualni, obichno prolaze bez ikakvih posebnih senzacija, i uradi test ako sumnjash ili izvadi krv i urado beta HCG i reshen problem i sledeci put koristi kondom, po mom mishljnju je neprihvatljivo da u danashnje vreme budes devojka koja ne koristi zashtitu!
a normalan ciklus traje i do 35 dana, bez obzira shto je tvoj bio do sada 23 dana...
a simptomi su u ranoj trudnoci, do mesec dana, individualni, obichno prolaze bez ikakvih posebnih senzacija, i uradi test ako sumnjash ili izvadi krv i urado beta HCG i reshen problem i sledeci put koristi kondom, po mom mishljnju je neprihvatljivo da u danashnje vreme budes devojka koja ne koristi zashtitu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.