Jetrene probe
--------------------------------------------------------------------------------
Dobar dan !
Doktoru sam se javio zbog bolova s desne strane od pupka ispod podrebrice..Nalaz krvi je pokazao da imam povišene jetrene probe AST 60 (max. 38); ALT 136 (max. 48); UK.BILIRUBIN 20.2 (max. 20); KOLESTEROL 8.1 (max. 5) svi ostali nalazi su bili u redu uključujući i gama-gt...Doktorica me je poslala na dijetu u kojoj sam skinuo 6kg (sada imam 71.5) no bolovi nisu nestajali tj. od 7 dana u tj. 3 osjetim nekakvu bol a ostale dane ništa..Ne pušim, ne drogiram se , imam uredan sex.život..Upravo sam dao krv za markere na hepatitis, mononukleozu ...itd..Ne osjećam se umorno, lim. čvorovi i žlijezde nisu nateknute..UZV je pokazao da mi je jetra malo masnija ali ništa ozbiljno svi ostali organi su u redu i norm.veličina..Ja Vas od srca molim za Vašu moguću dijagnozu jer nikad nisam bio bolestan i sada sam malo prestrašen..Unaprijed zahvaljujem !
Jetrene probe '???
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zlatkoo, odlicno je sto si konacno odradio sve te analize, sada ti samo preostaje da secekas rezultate. Ja sam ti vec pisala na tu temu, i ako se iskljuce hepatitisi, najverovatnije se radi o masnoj jetri!
Da ne pisem sada unapred "sta bi bilo kad bi bilo", javi se kad dobijes rezultate!
Pozdrav, Majja

Da ne pisem sada unapred "sta bi bilo kad bi bilo", javi se kad dobijes rezultate!
Pozdrav, Majja