Jesu li hemoroidi ili?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Jesu li hemoroidi ili?

Post od gogi999 »

Primetila sma u stolici tacnije na papiru na karaju svetlo crveni krvavi trag.Stolice su redovne,cak mozda i ucestalije u poslednje vreme ali posle sam osetila blago peckanje.Peckanje traje i sada desetak sati posle pojave ali u veoma blagoj formi.
Moze li to biti od hemoroida ili jos nesto.
Mislila sam jos pre ovoga da uradim analizu stolice na parazite kao i okultno krvarenje jer sma pre desetak dana imala neke neodredjene bolove u levoj strani stomaka pa je lekar posumnjao na debelo crevo.
Ako su hemoroidi hoce li oni "zamaskirati" stanje sto se tice krvarenja?
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:25 pm

Re: Jesu li hemoroidi ili?

Post od gerda »

Krv posle stolice na toalet papiru je znak da se nešto događaMeni se dogodilo pre 20 godina pa sam odležala nedelju dana na onkologiji u Sr.Kamenici gde su mi radili gastroskopiju i dijagnostikovali eroziju na želucu,radilu kolonoskopiju ali sam izdržala do 50 cm,to je bilo u redu.Sada sam ponovo u septembru imala isti simptom i naravno otišla sam kod gastroenterologa što i tebi preporučujem da odmah uradiš.
Staro je pravilo da je stomak mačka u đaku tj.neznamo šta imamo.
Morala sam da uradim kolonoskopiju,napominjem bez anestezije jer nisam želela da se iskeširam i dam 20 hiljada .Stisnula sam zube i izdržala.Bilo je bolno jer ja imam priraslice od operacije(totalne histerektomije).Nađeni su mi tri polipa.Uzet je isečak poslat na ph.analizu.Dobila sam rezultat da su polipi, dobroćudni tumor.Zakazujem ponovo kolonoskopiju naime moj gastroenter.za juni gde će mi odstraniti te polipe.
Bila sam opširna sa ciljem da ti predočim i savetujem da ideš kod gastroent. i sa njim se posavetuješ.
Da nebude posle kasno.Možda i jesu hemoroidi ali to ovsko samo rekla kazala neznaš.Pozdrav .
Odgovori