jel moze neko da mi objasni bakterije...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
milicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 9:46 pm

jel moze neko da mi objasni bakterije...

Post od milicica »

Zamolila bih nekog ako moze da mi objasni micoplasmu pneumoniu nasli mi u serumu pre 4 meseca i pila sam 14 dana lekove neke antibiotike i vise mi nista nisu dali...a pre toga sam vukla od septembra 2008 prvo steptokoku viridans pa spp ,pa spathylococu ne znam koju i od decembra staphylococu aureus u ispljuvku i grlu...da bi mi februara nasli micoplasmu penumoniu u serumu i pila sam neke lekove i vise mi nista nisu dali...inace da napomenem da sam imala koksaki,citomegalo,adeno viruse i epsten bar pre 4 godine...Ono sto me brine jeste to sto ja nekad imam takve mucnine i glavobolje i vrtoglavice,i opet tu neku temperaturu koja traje vec 15tak dana a mesecima imam bolove u misicama nogu i ruku pa se bojim nekad umem tako da malaksam da ne znam ni sama sta da radim...Bojim se uhvati me nekad da ne mogu na nogama da stojim da mi ne bude nesto i nista mi nije jasno:( inace da napomenem i to da imam prolapsus mitralne valule i da pijem izopamil ...a pre 2 meseca sam sama isla na ultra zvuk abdomena gde mi je doktor rekao da mi je slezina na gornjoj granici ..to sam isla zato sto sam molila moju doktoricu da mi da uput(a ona nije htela) jer me non stop bolelo sa desne strane gde je jetra da vidim da nije nesto sa njom al ovaj doktor mi rekao da je ona u redu al da mi je slezina malo na gornjoj granici.Kada sam radila laboratoriju leukociti su mi bili 3.9 i moja doktorica opste prakse samo je rekla pa dobro na dodnjoj su granici ma nije ti nista...a ja se brinem da se ne vrati neki od virusa ne bi opet da prolazim kroz pakao...:( pa me zanima jer hoce ove bakterije to da rade mislim da daju te simptome i dal zbog njih imam ove bolove u nogama...i da,jos jedno pitanje jer ne mogu one da mi navrate sve one viruse sto sam nabrojala? Hvala Vam unapred
Odgovori