jedva dise kad spava

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
sasaksad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 06, 2007 12:01 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

jedva dise kad spava

Post od sasaksad »

molim vas za odgovor i misljenje na problem koji se javlja kod mog deteta od 4 godine.naime pri spavanju ne dise normalno vec kao da 5-6 puta pomalo udahne a onda kao da ostane bez vazduha pa duboko udahne kao daga grabi.lekari ovde su dali galitifen ali vec mesec dana nikakva poboljsanja.neki put mi se cini da mu je lakse kad stavim dva jastuka pa tako reci sedi dok drugo vece mu je bolje kad spava takoreci bez jastuka.unapred zahvalan
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Opisano lici na postojanje problem sa trecim krajnikom koji je veoma cest kod malisana i karakterise se izmedju ostalog i opisanom slikom. Trebalo bi da se javite ORL specijalisti za decu u mestu stanovanja (ako ste iz Bgd, onda najbolje Institutu z amajku i dete), da dete neko ozbiljno pregleda i eventualno po potrebi zakaze operaciju koja bi - ukoliko se o ovome radi - trajno resila problem.
sasaksad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 06, 2007 12:01 am

nisam

Post od sasaksad »

napisao da mu je operisan treci krajnik pre dve godine jedino ako se vratio posto sam cuo da moze da se desi
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Ja se izvinjavam ali ja ne videh da ste napisali da mu je operisan treci krajnik pre dve godine?
No dobro, nebitno - svakako da ukoliko problem duze traje a ne radi se o detetu koje je prehladjeno, ukoliko dete nema alergiju, treba da ga detaljnije pregleda ORL specijalista za decu. Ne znam gde zivite, predlog za IMD ostaje na snazi.
Odgovori