u poslednjih nekoliko dana sam primetila da sam jako slabija neko pre,da sam postala bledja,cak sam dobila neku alergiju na licu(ali to je verovatno na nervnoj bazi)onaj gingivitis(ako je to upala desn),osecam neke bolove u stomaku,tacnije misicima stomacnim,glavobolje se pojavljuju niotkud,i ima jos neopsivih stvari za koje nemam objasnjenje.Bila sam kod lekara i radila sam krvnu sliku,znaci tamo je sve odlicno,u granicama normale....da li bi neko strucniji i edukovaniji mogao da mi kaze nesto vise o ovome,sta moze da bude...???
da naglasim da spavam uredno,najmanje 9-10h,posto mozda znaci i da naznacim to da me je promaja malo dokacila i da zbog toga imam bolove u ledjima.........hvala vam na odgovoru unapred.....
Jedno pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 12:07 am
Re: Jedno pitanje
izvinjavam se,zaboravila sam da naglasim da sam protiv bolova uzimala brufen od 400mg i da nista nije pomogao.Ekatarina911911 napisao:u poslednjih nekoliko dana sam primetila da sam jako slabija neko pre,da sam postala bledja,cak sam dobila neku alergiju na licu(ali to je verovatno na nervnoj bazi)onaj gingivitis(ako je to upala desn),osecam neke bolove u stomaku,tacnije misicima stomacnim,glavobolje se pojavljuju niotkud,i ima jos neopsivih stvari za koje nemam objasnjenje.Bila sam kod lekara i radila sam krvnu sliku,znaci tamo je sve odlicno,u granicama normale....da li bi neko strucniji i edukovaniji mogao da mi kaze nesto vise o ovome,sta moze da bude...???
da naglasim da spavam uredno,najmanje 9-10h,posto mozda znaci i da naznacim to da me je promaja malo dokacila i da zbog toga imam bolove u ledjima.........hvala vam na odgovoru unapred.....