Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
procitala sam u jednoj nowini da se moze zatrudnjeti jedino kada ---semena tecnost treba da se izbaci duboko u vaginu da bi nasla put do jajne celije--- da li je to tacnno ? da li se moze zatrudnjeti i ako penis ne udje u waginu ako mogu tako pitati i molim was odgoworite mi i na to pitanje da bix napokon znala to.... xwala unaprijed i bicu wam mnogo zaxwalna !!!!!!!!!
Da bi došlo do začeča esencijalno treba doći do kontanta sperme i jajne stanice. To znači da nužno nije potrebna penetracija penisa nego je moguće i prstima koji su zamazani sa spermom. Ne razumjem dali je bilo to pitanje. Obično se oplodnja odvija u jajovodu ,a ne u maternici tako da je u praksi potrebna određena količina i određena dubina. Jasno ako je period ovulacije tj. ako postoji jajašce koje se može oploditi. Nadam se da sam pojasnio bez pretjerano teških izraza.
Dve su stvari beskrajne...svemir i ljudska glupost
pa naucnici su pronasli mamutsku spermu i sada pokusavaju naci gde ce da je ubace i da je oplode da bi vratili mamute na planetu Zemlju? Uh svasta ima da se procita ovde od pitanja pa to je strasno?