jednjak i slezina

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
natasa po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2013 5:45 pm

jednjak i slezina

Post od natasa po »

Zdravo! Pre svega bih da se zahvalim ljudima koji otvoreno daju savete i otvaraju bolne rane pričajući o tome.. :( Pre par dana mom bratancu se pojavila izraslina izmedju vilice i uha,inače ima 5.godina. Radeći analize otkriveno je da ima oštećenu slezinu i jetru,više belih krvnih zrnaca i ima ogrebotine od mačke koja živi sa njima-pa je naglašeno da možda ima u sebi ,,klupče" dlaka i od tada ima temperaturu koju uspešno savladjuju. Guglajući o svemu gore navedenom-brinem se. A brat mi je u popriličnoj depresiji dok ne stignu konačni rezultati. Da li mi vi možete nešto o tome reći???UNAPRED HVALA!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: jednjak i slezina

Post od aa_aca »

Јадно дете са таквим родитељима. Више воле мачку него своје рођено дете. Имам тога у својој блиској околини, па сам веома озлојеђен.

Вероватно је дете покупило неку болештину од мачке, највероватније паразита који сада испушта токсине и трује јетру и слезину. Нема друге него да се праве детаљне анализе и крене у борбу.

А мачку? Ако напишем шта бих урадио с њом наћи ће се неки заштитници животиња који се проглашавају великим хуманистима а више воле животиње од људи. Какви лицемери!!! Изгледа да ћемо ускоро морати да направимо друштво за заштиту људи.
natasa po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2013 5:45 pm

Re: jetra i slezina

Post od natasa po »

hmmm...Toga se i plašimo,mada je naš najveći strah što se bez normalne funkcije jetre čovek teško razvija jer sva krv se tu čisti i za još dosta toga je bitna jetra.. :( Kada budemo dobili konačne analize-objaviću a Vi kao posećen sajt naglasite mladim roditeljima OPASNOST mačke u domaćinstvu..Izvinjavam se-umesto JETRE napisala sam JEDNJAK..pogubljena sam
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Moguće da je bolest ogreba mačke. U principu nije opasno, a mačka tu ništa nije kriva.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Зна се где је место домаћим животињама: у дворишту.
Odgovori