jednjak i slezina
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
jednjak i slezina
Zdravo! Pre svega bih da se zahvalim ljudima koji otvoreno daju savete i otvaraju bolne rane pričajući o tome..
Pre par dana mom bratancu se pojavila izraslina izmedju vilice i uha,inače ima 5.godina. Radeći analize otkriveno je da ima oštećenu slezinu i jetru,više belih krvnih zrnaca i ima ogrebotine od mačke koja živi sa njima-pa je naglašeno da možda ima u sebi ,,klupče" dlaka i od tada ima temperaturu koju uspešno savladjuju. Guglajući o svemu gore navedenom-brinem se. A brat mi je u popriličnoj depresiji dok ne stignu konačni rezultati. Da li mi vi možete nešto o tome reći???UNAPRED HVALA!

Re: jednjak i slezina
Јадно дете са таквим родитељима. Више воле мачку него своје рођено дете. Имам тога у својој блиској околини, па сам веома озлојеђен.
Вероватно је дете покупило неку болештину од мачке, највероватније паразита који сада испушта токсине и трује јетру и слезину. Нема друге него да се праве детаљне анализе и крене у борбу.
А мачку? Ако напишем шта бих урадио с њом наћи ће се неки заштитници животиња који се проглашавају великим хуманистима а више воле животиње од људи. Какви лицемери!!! Изгледа да ћемо ускоро морати да направимо друштво за заштиту људи.
Вероватно је дете покупило неку болештину од мачке, највероватније паразита који сада испушта токсине и трује јетру и слезину. Нема друге него да се праве детаљне анализе и крене у борбу.
А мачку? Ако напишем шта бих урадио с њом наћи ће се неки заштитници животиња који се проглашавају великим хуманистима а више воле животиње од људи. Какви лицемери!!! Изгледа да ћемо ускоро морати да направимо друштво за заштиту људи.
Re: jetra i slezina
hmmm...Toga se i plašimo,mada je naš najveći strah što se bez normalne funkcije jetre čovek teško razvija jer sva krv se tu čisti i za još dosta toga je bitna jetra..
Kada budemo dobili konačne analize-objaviću a Vi kao posećen sajt naglasite mladim roditeljima OPASNOST mačke u domaćinstvu..Izvinjavam se-umesto JETRE napisala sam JEDNJAK..pogubljena sam

Moguće da je bolest ogreba mačke. U principu nije opasno, a mačka tu ništa nije kriva.
Зна се где је место домаћим животињама: у дворишту.