Jedan veome neobican problem...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
JaGordan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 14, 2011 2:06 am

Jedan veome neobican problem...

Post od JaGordan »

Kada sam neaktivan (na primer lezim na krevetu i gledam film, ili pred spavanje) butine mi potpuno utrnu! Samo butine! Kao da nemam nikakvu cirkulaciju u tom delu noge! Ispod kolena je sve sasvim normalno, a i ostalo (iza butina, kako se to vec zove?) je dosta bolje. 'Efekat' se pocinje osecati vec posle par minuta i postaje sve jaci tako da stalno moram ustajati da se prosetam po stanu nebi li barem nakratko povratio osecaj u butinama. Inace, moram priznati da sam prilicno fizicki neaktivan u poslednje vreme, no i ranije sam imao takve periode pa ipak mi se sad ovo prvi put desava. Nisam gojazan (cak, naprotiv!) no cesto imam kaloricnu ishranu, i pritom jedem samo jednom ili dva puta dnevno, bez ikakvog rasporeda. Uz sve to moj otac je srcani bolesnik, a ja imam nekakvu tahikardiju za koju kardiolog svojevremeno rece da nije nista ozbiljno (bio sam u vojsci sa njom)

Voleo (i molio) bih da mi odgovori neko strucan ili neko ko je imao iskustva sa necim ovakvim. Hvala unapred
Igor1990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 14, 2011 2:35 pm

Re: Jedan veome neobican problem...

Post od Igor1990 »

E ovako,ja imam slicnih problema,isto sam neaktivan pa mislim da je isto zbog toga...da rezimiram u kratkim crtama
Ne znam kako da objasnim problem ali probacu bas sam u velikoj depresiji osecam se beskorisno
Prvi problem mi je sto ne mogu da potrcim ali bukvalno ne mogu,jer imam neki osecaj u butinama kao da mi se grce misici ili tako nesto i padam ko da mi klecaju kolena i bam na zemlju,kada cucnem nemam snage da ustanem tj da se dignem pa moram malo rukama da se pomazem da se odgurnem ili pridzrim za nesto da bi ustao,ne znam sta da radim a stvarno bi mi koristio neki savet...Hvala unapred
Odgovori