jaka probadajuca bol ispod levog koljena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
boki54
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 05, 2010 10:00 pm

jaka probadajuca bol ispod levog koljena

Post od boki54 »

Imam jake probadajuce bolove u vidu jakog uboda nozem ispod levog kolena,,ti bolovi se jave odjedmom i traju po celi dan ,dok ne primim neku terapiju..domila sam dve injekcije diklofenaka i tek me bol popustila posle ponoci .Ti bolovi i ostra probadanja su nepodnoslji.Uputili su me na rengen snimanje koljena i ultr zvuk ,,nalaz je uredan ,,znaci ne pokazuje nista,,Dobila sam da pijem Ketonal DUO,protiv bolova,,sad se malo smirilo,ali dokle,i stavljam obloge od alkohola.DIJAGNOZA JE -Cysta Beckeri lat.sin.in obs. Moram jos da uradim CT.nalaz ,posto nisu sigurni u ovu dijagnozu,,,,mene intersuje odgovor na ovaj moj bol koji je nepodnosljiv...hvala..
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: jaka probadajuca bol ispod levog koljena

Post od tamaraft »

Uzrok bola je ono shto je i dijagnoza!

Beketova cista, burzitis zatkolene jame koji spada u vanzglobni reumatizam, u pitanju je upala i otok i bol izazvan proshirenjem sinovije gornjeg pripoja mishica lista koja se pripaja bas tu gde je bol najveca, zato su i pokreti stopala chak bolni, tipa penjanja na prste itd.

Lechi mirovanjem i medikamentima u akutnoj fazi a kasnije procedurama fizikalne medicine ili u komplikovanijim sluchajevima punktiranjem ciste i izvlachenjem sadrzaja iglom.

Izbegavajte savijanje kolena, pritisak na koleno, rotirajuce pokrete, dugo stajanje. I malo strpljenja i sve ce biti u redu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori