Jaka Glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
marina94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2014 2:52 am

Jaka Glavobolja

Post od marina94 »

Zdravo, imam 19. god. Zavrsila sam srednju medicinsku skolu. Prije 2 god. pocela sam da imam jake glavobolje koje sam ublazavala tabletama. Isla sam kod svih Doktora koji su potvrdili da je moje zdravlje uredu. Ortoped mi je rekao da imam spondilozu i da su glavobolje od toga i kad smrsam da ce sve proci. Uglavnom i ako imam problema sa tezinom vremenom su glavobolje postale redje ali 10 x jace, dovodile su me bukvalno do ludila da nisam znala sta da radim. Traju 1h ili 2 u tom vremenu pritisak mi padne(jednom je bio 80\40) i nesposobna za bilo kakve pokrete jer se bol pojacava. Nemam vrtoglavice niti povracem ali je stvarno nenormalno. Placem i vristim dok ne prodje. Posle toga par dana, osecam bol ali ni priblizno toliko jak.. Jos jedan problem je takodje sto mi se nekoliko puta desilo u zadnjih par meseci da neocekivano osetim nenormalno jak i ostar bol da se skamenim, imam osecaj da ne mogu da se pomerim (mozda ruzan opis, ali kao da mi igla prolazi kroz mozak).. to traje samo 2,3 sekunde. Upravo mi se nocas to dogodilo i mnogo me strah. Hvala unapred!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: Jaka Glavobolja

Post od Filip »

Probaj da dođeš do Klinike za neurologiju KC Srbije, u njihov centar za glavobolje

http://neurologija.bg.ac.rs/index.php?o ... 19&lang=sr
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori