Slusali su mi pluca - nista, EKG - u redu, krvna slika - sve u redu, grlo - crveno al nista strasno, vise doktora me je gledalo na zahtev doktorke koja me primila svi kazu isto.. na pitanje sta mi je sa zeludcem/grudima/plucima/sta god da me boli kazu mi da me ne brine da ce da prodje, kad sam insistirao da mi da nesto dade mi Controloc koj mi apsolutno nista nije pomogao....
Na kraju mi je infektolog postavila dijagnozu (naglasio sam bolove, malo mi je stiskala stomak i nista mi nije rekla) dobio sam 4 razlicita leka(clindamycin,aciklovir, dactanol gel, paracetamol) i shvatio da ce jedan da mi resi problem, nije a sad i posto mi se herpes rasirio svuda po ustima ne mogu ni da zinem...
Da razjasnim, ne boli me nista pri samom gutanju vec kada hrana sklizne do to dela ispod grudnog kosa.. molio bih nekoga da mi kaze da li je to vezano za herpes da li ce ovi lekovi i taj problem da regulisu ili to nema nikakve veze i moracu da idem na snimanje cega vec posto ni sam ne znam sta me boli...
Izvinjavam se na dugom postu al malo sam gladan pa sam nervozan

dodatak: bol je jak tup i traje od unsa (zalogaja) mozda par minuta, i tokom tog perioda traje i mucnima, ne intenzivna tj. ne povraca mi sa samo mi je teskto... i sve je to toliko zastupljeno da sam u proteklih pet dana pojeo 3tanjira supe, 4 banane, i pola cinije sutlijasa, a verujte mi u normalni okolnostima to mi ne bi ni uzina bila...