Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pozdrav ! Evo vec skoro 15 dana imam problema sa kasljanjem. Imam jak , dubok kasalj koji se pre svega javlja nocu i cesto preko dana . Sekret koji izbacujem ''usmrkivanjem'' je zelenkasto zute boje . Nemam problema sa disanjem i bolovima u grlu i plucima samo jako kasljem . Treniram i nemam nikakve druge probleme osim kaslja .Znaci sve je ok samo bas jako kasljem . Od lekova ne pijem nista , pijem i grgocem caj od zalfije i domaci sirup od crne rotkve sa medom.
P.S ( dosta puno ljudi mi je reklo da kasljem zato sto operem kosu pa izadjem napolje, pijem hladnu vodu posle treninga , setam go po kuci .. ) ne znam da li su u pravu ili nee , cenio bih svaki odgovor.
Имаш јачу бактеријску инфекцију и потребно је одмах да почнеш са озбиљним лечењем. То предуго траје. Иди код лекара по антибиотик. Ако искашљаваш онда имаш упалу душника а ако избацујеш из носа онда је упала синуса.
Мокра коса на хладноћи или ветру може да доведе до упале мозга и синуса, а никако не може да доведе до упале душника и плућа.
Pozdrav ! Uradio sam nalaze , bris nosa i bris grla , i nemam nikakvu bakteriju sve je cisto. Mnogo manje kasljem ali zato dosta izbacujem sekreta i stvara mi se neprijatan ukus u ustima. Osim toga sve ostalo je u redu !