jak bol u stomaku posle jelo

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
marion maljkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 14, 2011 5:45 pm

jak bol u stomaku posle jelo

Post od marion maljkovic »

Molim vas , imam problem sa stomakom kad rucam posle dvadesetak minuta nastupe mi strahovito jaki bolovi ,praceni nadimanjem i osecajem na gadjenje uz nagon da izadjem napolje (proliv) . To me drzi par sati i dok traje uvijam se trazeci neki polozaj u kojem bi mi bilo lakse ali uzalud posle par sati prestane. Pratio sam od cega bi moglo da bude jednom se desilo kad sam posle jela popio casu soka koji inace redovno pijem i nikad se nije pre to desilo . Jednom posle riblje corbe koju isto jedem a nikad pre toga nisam osetio bilo sta sumnjivo. Sve sto jedem ili pijem je samo sveze tj u roku trajanja. I to mi se desilo 4 puta u zadnjih 15 dana i to posle rucka inace nikad se ne pretrpavam hranom . Pre dve godine sam radio test i sve sto mi pise da mi ne prija organizmu kao npr. Biber od kojeg me nadimao stomak taj zacin vise ne konzumiram od tad kao i sl. Ako vam pomaze ovaj opis simtoma koji je znam uvek u poredjenju sa pregledom kod lekara nezahvalan sta se moze zakljuciti ili slicno. Hvala. :)
rodja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 7:36 pm

Re: jak bol u stomaku posle jelo

Post od rodja »

Po simptomima koje navodis mozda je u pitanju hijatus hernija. Javi se gastroenterologu, koji ce odluciti o potrebnim gijagnostickim procedurma (Rtg, gastroskopija...)
Odgovori