Jacanje imuniteta

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mimi2807
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 12, 2016 2:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Jacanje imuniteta

Post od Mimi2807 »

Pozdrav. Dobih recept za prirodno jacanje imuniteta...u 300gr meda umesati brusnice i suve sljivevi kajsije, te dodati sok od 2 limuna. Jos plus ljuske od jaja...napravila sam to, doldala ljuske, ali tek sad vidim da sam trebala ljuske da ispecem i napravim prah. Ja ih nisam pekla, vec samo izdrobila...e sad posto nije mleveno, zanima me da li mi se moze desiti neka mehanicka povreda, da ostre ivice poseku jednjak, crevo itd...paranoicna sam, znam. I zanima me da li postoji rizik od salmonele buduci da sam ljusku samo oprala....inace su jaja organska
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Jacanje imuniteta

Post od _david_ »

neces nista oderati, ali mozes da dobijes salmonelu zbog ljuske
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Да, можеш да добијеш салмонелу, а поред тога рецепт је прилично безвезе.
Mimi2807
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 12, 2016 2:00 pm

Post od Mimi2807 »

Imate li neki drugi recept? I da, da libje pametno uzimati vitamine bez preporuke lekara? Uzela bih centrum
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Имам одличан рецепт против вируса који је лично деценијама испробаван, али мало је смрдљив док се пије. Касније се ништа не осећа. Прави се од белога лука и комовице. Рецепт прочитај на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... e/imunitet. Против бактерија још увек немам ништа.

Ако питаш лекаре сви ће ти препоручити веома мале дозе витамина и минерала јер се руководе прописаним стандардима фармакомафије. Мораш то сама да проучаваш. Нека моја искуства имаш на мом сајту.

За Центрум не знам. Ако се рекламира по ТВ-у онда сигурно не ваља. Ако се купује у апотекама онда је шанса 80% да не ваља. Лично користим Natrol, Now Foods, Scitec, Twinlab...
Odgovori