Pre par meseci, 3,4, povredio sam palac. Povreda je bila u vidu male posekotine sa blagim krvarenjem. Povredio sam vrh palca, tik uz vrh nokta. Krvarenje je prestalo za 15 min.tako da sam na povredu i zaboravio. Medjutim, nakon par nedelja od posledica povrede, 3mm precnik, tj.skoro nista, pocinje blagi bol na dodir vrha palca.
Povremeno se javljala sukrvica u predelu posekotine sa blagim zadbljnjem.
Nisam pridavao veliki znacaj, mislio sam leto je otvorena obuca, nece mi nista biti, zarasce.
Tako sam mislio dok sam bio na godisnjem odmoru, Vratim se na posao i opet u zatvorenu obucu, da bi bol postao intenzivniji i pocela se koza uzdizati na mestu povrede. Znam da davim, sta cu.
Sada imam nesto sto lici na bradavicu i stalno curi sukrvica i uzasno je bolno.
Zanima me sta bi to moglo biti? Redovno previjam i dezinfikujem alkoholom i hidrogenom, ali ne pomaze!!!!!!!!
Molim Vas da mi odovorite!
Izraslina na noktu palca
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 12:57 am
Re: Izraslina na noktu palca
mishobl napisao:Pre par meseci, 3,4, povredio sam palac. Povreda je bila u vidu male posekotine sa blagim krvarenjem. Povredio sam vrh palca, tik uz vrh nokta. Krvarenje je prestalo za 15 min.tako da sam na povredu i zaboravio. Medjutim, nakon par nedelja od posledica povrede, 3mm precnik, tj.skoro nista, pocinje blagi bol na dodir vrha palca.
Povremeno se javljala sukrvica u predelu posekotine sa blagim zadbljnjem.
Nisam pridavao veliki znacaj, mislio sam leto je otvorena obuca, nece mi nista biti, zarasce.
Tako sam mislio dok sam bio na godisnjem odmoru, Vratim se na posao i opet u zatvorenu obucu, da bi bol postao intenzivniji i pocela se koza uzdizati na mestu povrede. Znam da davim, sta cu.
Sada imam nesto sto lici na bradavicu i stalno curi sukrvica i uzasno je bolno.
Zanima me sta bi to moglo biti? Redovno previjam i dezinfikujem alkoholom i hidrogenom, ali ne pomaze!!!!!!!!
Molim Vas da mi odovorite!
Може да буде врло банално а може такође да буде и потенцијално летално.
Препоручујем хитну консултацију код Хирурга ил Ортопеда,најбоље приватно
са питањем изкључења неоплазије и остеитиса.