Izraslina ispod pazuha
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Izraslina ispod pazuha
Pre dva dana mi se pojavila nekakva izraslina ispod pazuha, ne preterano bolna, više je pod prstima osetim da je tu, tvrda je i čini mi se da se ne pomera. Nije da sam neki paranoik da sad odmah trčim po doktorima i radim gomilu analiza, ali prosto se ne osećam prijatno. Da li bi trebalo da se zabrinem ili da pustim da jednostavno prođesamo od sebe. Dan kasnije mi se ispod drugo pazuha pojavila velika bubuljica (bar deluje da je tako, ima mali vrh i užasno boli).
Re: Izraslina ispod pazuha
Ако користиш антиперспирант спрејеве, немој више.
Ако је масно ткиво у питању, треба да га имаш понегде и по телу, мада оно не боли. Колико ми је познато, у том случају помаже једино локална операција када се упали. Тја.
Ако је нека инфекција, треба да ти помогну масти Флогоцид или Ихтиол-Камфор. Пробај прво Флогоцид.
Што би рекао доктор Хаус, прво треба почети од једноставнијих и уобичајених ствари, а не одмах сумњати на најгоре варијанте.
Ако је масно ткиво у питању, треба да га имаш понегде и по телу, мада оно не боли. Колико ми је познато, у том случају помаже једино локална операција када се упали. Тја.
Ако је нека инфекција, треба да ти помогну масти Флогоцид или Ихтиол-Камфор. Пробај прво Флогоцид.
Што би рекао доктор Хаус, прво треба почети од једноставнијих и уобичајених ствари, а не одмах сумњати на најгоре варијанте.