Izostala menstruacija
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 6:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Izostala menstruacija
Imam 14 godina,menstruaciju sam imala 8 meseci,a sada godinu dana kako mi je prestala.Sta da radim,mozete li mi reci u cemu je problem? 

Tatjana Nikolić
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Cekaj, imala si 8 meseci kontinuirano menstruaciju ili mesecno par dana 8 meseci? I godinu dana nemas menstruaciju a jos nisi otisla kod ginekologa? Mislim, ako nista drugo trebalo je mami da kazes, valjda bi ona znala da te posavetuje da odes kod ginekologa...
Verovatno je neki hormonski poremecaj, osim ako si trudna, u sta sumnjam.
Trk kod ginekologa, jer ako je ovako kako sam shvatila, onda je ozbiljno.
Verovatno je neki hormonski poremecaj, osim ako si trudna, u sta sumnjam.
Trk kod ginekologa, jer ako je ovako kako sam shvatila, onda je ozbiljno.
-
- Aktivan član
Opustenije? Ako je imala menstruaciju 8 meseci trebalo je da zna ponesto o njoj zar ne? A ne da ceka.
I otkud tebi pravo da joj kazes da ce biti sve u redu? Sta ako ona ode kod ginekologa i ginekolog zakljuci da nije u redu? Uzasno mi idu na zivce ljudi koji govore "bice sve u redu" a nemaju pojma sta je u pitanju.
Uostalom danasnju omaladinu treba uplasiti da se ne bi neodgovorno ponasali prema svom zdravlju, a ova devojcica je cist primer neodgovornosti.
I otkud tebi pravo da joj kazes da ce biti sve u redu? Sta ako ona ode kod ginekologa i ginekolog zakljuci da nije u redu? Uzasno mi idu na zivce ljudi koji govore "bice sve u redu" a nemaju pojma sta je u pitanju.
Uostalom danasnju omaladinu treba uplasiti da se ne bi neodgovorno ponasali prema svom zdravlju, a ova devojcica je cist primer neodgovornosti.
Ma daj molim te, stvarno preterujes!girl_from_nowhere napisao:Opustenije? Ako je imala menstruaciju 8 meseci trebalo je da zna ponesto o njoj zar ne? A ne da ceka.
Pa koliko si ti odgovornosti imala sa 14 godina i pitam se da li si tada uopste znala za pojam ginekologa.
I da, ajde da omladinu vaspitavamo metodom zastrasivanja pa da lepo dobijemo citavu populaciju hipohondara ili nozofobicara...ma super ti je taj metod....mnogo bolji i efikasniji od razumnog razgovora i edukacije.
Znaci draga devojcice tanjasonja lepo reci svojoj majci za svoj problem i idite zajedno kod ginekologa i on/ona ce znati sta je i kako ces normalizovati svoj ciklus.
I ko sto rece Ka1 bice sve u redu

-
- Aktivan član
Ja sam svoju prvu posetu ginekologu obavila sa 13 godina jer sam imala bolne menstruacije. I bila sam upucena i u sex. Srecom, majka mi je bila odgovorna.
14 godina nije nikakav izgovor ako skoro godinu dana imas menstruaciju. Ja stvarno ne znam sta ste vi toliko strasno videli u mom postu, samo sam rekla istinu, za razliku od nekih.
14 godina nije nikakav izgovor ako skoro godinu dana imas menstruaciju. Ja stvarno ne znam sta ste vi toliko strasno videli u mom postu, samo sam rekla istinu, za razliku od nekih.