Izostala menstruacija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
tanjasonja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 6:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Izostala menstruacija

Post od tanjasonja »

Imam 14 godina,menstruaciju sam imala 8 meseci,a sada godinu dana kako mi je prestala.Sta da radim,mozete li mi reci u cemu je problem? :(
Tatjana Nikolić
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Da nisi mozda drzala neku dijetu ili naglo oslabila?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Cekaj, imala si 8 meseci kontinuirano menstruaciju ili mesecno par dana 8 meseci? I godinu dana nemas menstruaciju a jos nisi otisla kod ginekologa? Mislim, ako nista drugo trebalo je mami da kazes, valjda bi ona znala da te posavetuje da odes kod ginekologa...
Verovatno je neki hormonski poremecaj, osim ako si trudna, u sta sumnjam.
Trk kod ginekologa, jer ako je ovako kako sam shvatila, onda je ozbiljno.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

girl_from_nowhere napisao:Trk kod ginekologa, jer ako je ovako kako sam shvatila, onda je ozbiljno.
Moze li to malo opustenije sa komentarima??? :x Devojcica ima 14 godina !!!

Tanjasonja, bice sve u redu, samo idi na pregled kod ginekologa. Zaista nije trebalo toliko da cekas.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Opustenije? Ako je imala menstruaciju 8 meseci trebalo je da zna ponesto o njoj zar ne? A ne da ceka.
I otkud tebi pravo da joj kazes da ce biti sve u redu? Sta ako ona ode kod ginekologa i ginekolog zakljuci da nije u redu? Uzasno mi idu na zivce ljudi koji govore "bice sve u redu" a nemaju pojma sta je u pitanju.
Uostalom danasnju omaladinu treba uplasiti da se ne bi neodgovorno ponasali prema svom zdravlju, a ova devojcica je cist primer neodgovornosti.
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

girl_from_nowhere napisao:Opustenije? Ako je imala menstruaciju 8 meseci trebalo je da zna ponesto o njoj zar ne? A ne da ceka.
I otkud tebi pravo da joj kazes da ce biti sve u redu? Sta ako ona ode kod ginekologa i ginekolog zakljuci da nije u redu? Uzasno mi idu na zivce ljudi koji govore "bice sve u redu" a nemaju pojma sta je u pitanju.
Uostalom danasnju omaladinu treba uplasiti da se ne bi neodgovorno ponasali prema svom zdravlju, a ova devojcica je cist primer neodgovornosti.
Ma daj molim te, stvarno preterujes!
Pa koliko si ti odgovornosti imala sa 14 godina i pitam se da li si tada uopste znala za pojam ginekologa.

I da, ajde da omladinu vaspitavamo metodom zastrasivanja pa da lepo dobijemo citavu populaciju hipohondara ili nozofobicara...ma super ti je taj metod....mnogo bolji i efikasniji od razumnog razgovora i edukacije.

Znaci draga devojcice tanjasonja lepo reci svojoj majci za svoj problem i idite zajedno kod ginekologa i on/ona ce znati sta je i kako ces normalizovati svoj ciklus.
I ko sto rece Ka1 bice sve u redu :wink: .
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Ja sam svoju prvu posetu ginekologu obavila sa 13 godina jer sam imala bolne menstruacije. I bila sam upucena i u sex. Srecom, majka mi je bila odgovorna.
14 godina nije nikakav izgovor ako skoro godinu dana imas menstruaciju. Ja stvarno ne znam sta ste vi toliko strasno videli u mom postu, samo sam rekla istinu, za razliku od nekih.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Da li si mozda trudna pa neces da kazes? :wink: :wink: :wink:
Ako nisi pravac ginekologu pa ces sve odgovore pronaci!
Zelim ti srecu!
:P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Evo jos nesto da ti dodam TanjaSonja........mozda je samo neki hormonski poremecaj u pitanju jer da je nesto ozbiljno ti bi imala i druge probleme,prema tome nema razloga za paniku! :wink: :wink: :wink:
Pozdrav od mene :P :P :P
Odgovori