Dragi svi,
Moj suprug vec vise od godinu dana ima niz zdravstvenih problema koji se nadovezuju jedan na drugi. Sve je pocelo sa vrtoglavicama, trajale su 6 meseci i vise, neurolozi i orl nisu nasli nista, posle promene raznih tableta za cirkulaciju, vrtoglavice je smanjio tanakan.
Nakon toga poceli su bolovi u zglobovima, koji se sire iz zglobova saka ka grudima i stvaraju osecaj pritiska u grudima. Bol je prisutan i u drugim zglobovima, ponekad i misicima, vratu. Od nedavno oseca se savim dobro i onda nastupi muka, preznoji se i oseti jak bol u zglobovima i pritisak ka grudima. Posle 15-ak minuta bude sve ok.
Specijalista reumatologije je dijagnostifikovao spondilozu i diskartrozu od 4-7 prsljena. Fizioterapeut je sa masazamadosta pomogao. Ali napadi mucnine i bola i dalje prisutni.
Na dijeti je, pije Herbalife preparate za smanjenje kilaze i opterecenja na kosti i vitamin C, omegu, Mg, B komplex, nikakve druge lekove.
Ima li ko kakav savet i oredlog komlekaru bi se mogli obratiti i gde traziti uzroke, tj. Kako pravilno leciti stanje.
Unapredhvala, pitalicamica
iznenadna mucnina, bol koji se siri iz ruku ka grudima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 2:25 pm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: iznenadna mucnina, bol koji se siri iz ruku ka grudima
Мени то личи на проблем са укљештењима на спојевима ребара и кичме (између плећки). Због тога му масажа помаже, али укљештења треба да се наместе. Треба да нађете неког физиотерапеута или костоломца који зна о чему се ради.
На дуже стазе ће му помоћи Истеки. Описао сам га на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Кичма. Погледајте и оно под Рамена-рачунари.
На дуже стазе ће му помоћи Истеки. Описао сам га на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Кичма. Погледајте и оно под Рамена-рачунари.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 07, 2014 1:56 pm
Postovana gospodjo,ja sam imala sve te tegobe i na kraju je utvrdjeni da je psihicki uzrok.bilo mi je tesko da prihvatim,ali kad sam otisla kod psihijatra dobila sam terapiju i sve je to proslo.uz to,savet je i psihoterapija kako se ne bi problemi potiskivali.idite kod psihijatra.necete pogresiti.srecno!

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Вртоглавице и болови у зглобовима - психички?!