Prijatno sam se iznendadio setajuci netom i trazeci odgovore na neke moje probleme, naisao sam na neke vase stranice i rijesio da postavim pitanje. Kompiment nije u cilju boljeg odgovora vec sam stvarno prijatno iznenadjen.
Elem, ja sam od onih bahatih Crnogoraca vazda spremnih na svadju i pricu o politici ali da budem iskren kad dodje vrijeme da se ide kod ljekara ili zubara... obje mi se noge okinu. jeli to vaspitanje ili karakterna osobina .. ne znam.

Salim se, Ali problem mi je stvaran. Nadam se da mi mozete pomoci prije nogo budem prinudjen da kapituliram i odem do ljekara.
Par godina sa pocetkom zime imam isti problem, Uvjek je isto, lagano se prehladim i zabole me sinusi ( na celu ) Bol nije stalan niti jak, ali za posledicu ima da pa 3-4 mjeseca oni proizvode sluz, Ona se sliva niz vrat... a to me nervira. u jutro odmah po ustajanju moram da se dobro iskasljem u kupatilu i izbacim dosta te gadezi iz mene. Napominjem da sam nepusac. Tako do ljeta. Obicno krajem maja ili pocetkom Juna pocnem lagano da se spustam do mora i ubrzo to prestane. ali zima i proljece me izludjuju. Uvijek osjacej pune nosne shupljine. Zena me budi pet puta nocu zbog hrkanja, kaze mi cak da i imam i pauze u disanju od 30-tak sekundi. Mislim da je sve to povezano.
Imam 36 god, mislim da `djedovsko` iskasljavanje, djecacko slinjenje i ti problemi meni ne prilice. Niti znam kod kog doktora da odem. Da odem kod drzavnog - izabranog- lici mi na torturu. Obzirom da su vazda redovi. Da odem kod privatnika nije problem. Ali prije toga zelim da se informisem da nebih bio, ajde da kazem - neinformisan.
Hvala Vam Unaprijed.