izlazak sparme u analni otvor
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
izlazak sparme u analni otvor
zanima me da li postoji kakva opasnost prilikom izlaska sperme u analni otvor????????''
Re: izlazak sparme u analni otvor
ima--jer nikad ne znas jel sperma potpuno zdrava i drugo
crevna flora debelog creva ima bakterije-gljivice itd koje reaguju negativno na muski polni organ tj na mokracnu cev i izazivaju velike probleme..
ipak to govorim kao nestrucno lice
crevna flora debelog creva ima bakterije-gljivice itd koje reaguju negativno na muski polni organ tj na mokracnu cev i izazivaju velike probleme..
I ja kao nestrucno lice mislim da je ovo budalastina. Najobicnija laz.vasa napisao: i drugo
Nestrucno.
Opasnost od sperme moze da bude u tome da je osoba cija je sperma bolesna. Ili zarazena HIV-om, ili nekom drugom seksualno prenosivom bolescu.
A postoji i opasnost od povrede analnog otvora, ali to ovde nije bilo pitanje.
suby1 napisao:zanima me da li postoji kakva opasnost prilikom izlaska sperme u analni otvor????????''
druze, sam znas da analni otvor nije predvidjen za to, tako da sigurno nije bezveze priroda odredila 'pravu' futrolu za pisu xD hahaha
nestrucno mozda jeste al sam citao da u debelom crevu npr-kandida i helikobakter-pilori ako su manjoj koliini ne stvaraju nikakve probleme al da se vrlo lako mogu preneti na druge delove u organizmu a to je i vrlo lako analnim seksom uraditi pa zaraziti mokracnu cev penisa i dalje u organizam koji ne podnosi jednako kao i debelo crevo--
Isidora-jesam li shvatio sta je bilo pitanje?
Isidora-jesam li shvatio sta je bilo pitanje?
Mozda nesto nadjes u ovom clanku 

Kod: Obeleži sve
http://www.b92.net/zdravlje/prevencija.php?yyyy=2011&mm=05&nav_id=514336