izlazak u kafic i preznojavanje i lupanje srca

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

izlazak u kafic i preznojavanje i lupanje srca

Post od progoran »

Naime izlazim cesto (lecim se od anksioznodepresivnog poremecaja ) i sinoc mi se desilo da se odjednom preznojim nekakva vrucina malaksalost lupanje srca otezano disanje trajalo je 5 min i pocelo da se smiruje posle toga opsta malasalost i kao neka ukocenost misica ruku i nogu kao da ne mogu da se pomerim od terapije pijem rivotril 1mg +0+0,5mg dodao sam sinoc jos 0,5 i anafranil 25mg sta da radim vec duze vreme se lecim bolje je ali imam i druge tegobe ali mislim da ovo nece nikada proci pesimista sam zeludac me nadima cesto posle jea iako sam ga skroz ispitao i na helicobakter i snimao nemam bolove ali jednostavno nadima kilaza ista ne menja se bio sam puniji na 1.92 110 kg sada posle 6 god 82 kg ne mogu se ugojiti ne mogu jesti jer cim pocne da me nadima nema vise jela kao neko ogranicenje pisite sta mislite u zdravlje
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Gorane,

Nista strasno, imao si napad panike, somatizacija u talasu. Sledeci put se samo umij hladnom vodom, popi casu vode i gotovo. Ako Cisap ne pomaze, uzmi klometol pre jela. I pride, ako hoces da se ugojis, uzmi malo Biomed 6 ili slicne preparate. Taj anafranil bih zamenio Zoloftom ili Flunirinom.

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Meni to isto zna da se desi (a i ja sam panicarka :wink: :wink: ) kada sam premorena i tada mi smeta i najmanji zvuk. Pokusaj malo vise da odmaras i bice sve ok. (naravno uz redovnu terapiju)

pozdrav, majja :wink:
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

Post od jelllena »

I ja sam PANICARKAAAAA.Pijem anafranil 2x25mg i rivotril 3x0.5 .Isto se preznajam i srce lupeta.Ali ja to ne smatram za pan.napad .Kod mene je panicni napad kad pocnem da trcim po kuci kad mislim da umirem i ne mogu nikako da se smirim..jednostavno kad mislim da ludim.A kad izadjem negde normalno mi je da se preznajam i dodje mi da bezim,samo u nekim situacijama izmislim nesto i pobegnem,a nekad se istrpim...UZAS..kad cemo biti normalni!!!!!!
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

e jelo znas kada ? onda kada se prija menjam zenu pa dodjes kod mene na tretman oboje se lecimo 110 posto :oops: :oops:
Odgovori