izbocina na prstu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
supermiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2008 2:27 pm

izbocina na prstu

Post od supermiki »

Prije 5 dana primijetio sam izbocinu na malom prstu ruke,tvrdu ali ne i bolnu na dodir koja je medjutim pocela da konstantno narasta i to prilicno brzo,posumnjavsi na mogucnost tumora javio sam se na VMA radi ispitivanja gdje su mi zakazali pregled kod plasticnog hirurga?!?On me je pak poslao da uradim rtg snimak,nista drugo i sad da cekam nedelju dana dok ponovo ne bude radio sa civilima.Posto mi je sve to djelovalo hajde da se izrazim prilicno cudno i opusteno a obzirom da sam u Srbiji stranac bez zdravstvenog osiguranja i sve placam da li mislite da bi trebalo da sacekam tu sedmicu dana(naravno da bih cekao kad bih bio siguran da nije u pitanju malignitet ovako mi se to cini mnogo vremena za gubljenje,neizvjesnost me muci) ili u medjuvremenu da se javim mozda nekom drugom specijalisti i obavim neka druga ispitivanja(opet tu me brine da samo djabe ne trosim novac)?Za svaki dobronamjeran savjet unaprijed zahvalan
anen
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:35 pm

Post od anen »

Opustite se.
Da je u pitanju bilo kakvo hitno stanje,takav postupak bi se i primenio,ali posto je procena doktora drugacija,ne vidim razloga za nervozu.......uostalom sedam dana nije vecnost..........samo malo strpljenja.
pozdrav
Odgovori