Izbocina/cvoric na desnoj strani stomaka
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Izbocina/cvoric na desnoj strani stomaka
Pre 20 dana sa desne strane stomaka napipao sam izbocinu/cvoric ispod koze, tvrda je, ne boli, zna li neko o cemu se radi, unapred zahvalan! 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
Re: Izbocina/cvoric na desnoj strani stomaka
tesko odgovoriti bez pregleda,ne znam gde je tacno,koliki je cvoric i da li imas nekih drugih simptoma,moj savet javi se lekaru on zna sta dalje,sve najbolje pozzzzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 15, 2012 7:46 am
Najverovatnije se radi o Lipomu. Lipom je tumor, sastoji se od masnog tkiva..Moze se odstraniti.Postoje vise vrsta Lipoma, kad bi mi malo detaljnije objasnio kako izgleda, mogla bi ti reci o kom tipu je rec. Pozdrav!
Pozdrav,Dr Cvetic Sara napisao:Najverovatnije se radi o Lipomu. Lipom je tumor, sastoji se od masnog tkiva..Moze se odstraniti.Postoje vise vrsta Lipoma, kad bi mi malo detaljnije objasnio kako izgleda, mogla bi ti reci o kom tipu je rec. Pozdrav!
Imam sličan problem. Pošto imam ravan stomak, trbušnjake, primijetio sa sa desne strane ispod desnog rebra možda nekih 5 cm neku izbočinu, ispupčenje. Povukao sam kožu na tom mjestu rukama i ispod prstiju napipao neku kvržicu...nekih 1 cm, tvdro, ne boli na pritisak. Znači sa kožom je povučem prstima i mogu napipati oblik, odvoji se od trbusnog zida.
Nisam to do sada primijetio
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 12, 2012 1:08 pm

koje raste i onda samo od sebe se povlači.Jako sam se uplašila jer se nisam nikad susretala sa takvim stvarima.
ace8 napisao:Pozdrav,Dr Cvetic Sara napisao:Najverovatnije se radi o Lipomu. Lipom je tumor, sastoji se od masnog tkiva..Moze se odstraniti.Postoje vise vrsta Lipoma, kad bi mi malo detaljnije objasnio kako izgleda, mogla bi ti reci o kom tipu je rec. Pozdrav!
Imam sličan problem. Pošto imam ravan stomak, trbušnjake, primijetio sa sa desne strane ispod desnog rebra možda nekih 5 cm neku izbočinu, ispupčenje. Povukao sam kožu na tom mjestu rukama i ispod prstiju napipao neku kvržicu...nekih 1 cm, tvdro, ne boli na pritisak. Znači sa kožom je povučem prstima i mogu napipati oblik, odvoji se od trbusnog zida.
Nisam to do sada primijetio
Jesi probao da je istisnes?(I ja imam takav problem samo kod mene je na levoj strani blizu pupka)