Za dr Ivicu dojka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

Za dr Ivicu dojka

Post od annamaria »

Molila bih vas radi se o mojoj sestri ima 29 godina
Prije 4 dana napipala je sebi nesto na lijevoj dojci Sutra je otisla hirurgu koji je bez ijednog nalaza ni ultrazvuka izvrsio punkcijuNju ta cista kako je dr nazvao nije punoi bolila prije punkcije Samo je bila primjetila da ima izrazeniji PMS i da su joj dojke vece bujnije osjecala je pritisak u njima ma prave simptome pms-a
Sad 2 dana poslije punkcije njoj se pojavila zljezda ispod pazuha ali desnog i bole obadvije dojke
Dr je reakao kad je radio punkciju da ceka do ponedjeljka nece joj nista biti ,kao hoce nesto da vidi
Kad sam nju pitala da li joj je jos nesto rekao prilikom pregleda kaze kad je vrsio punkciju osjetila je tacno kad je ubo tu mjesto i on je to prokomentarisao sa sestro kao vidi kako je splasnula
Ona sada stavlja led na tu dojku naravno da je boli ali svi smo prestraseni Molim vas znam da moramo cekati ponedjeljak tad ce joj raditi nalaze i mamografiju, sta vi mislite da li to moze biti lose i to da je splasnula poslije uboda
Molim va sza savjet , toliko mi je zao da ni na sta ne mislim ,a jos sam daleko od nje
Tako je bila srecna prije ovoga sad u januaru se udaje Bojim se da sve ovo ne pokvari njenu srecu
Hvala vam jos jednom
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Verovatno se radi o retencionoj cisti, koja je u sebi sakupila sekret koji je prilikom punkcije evakuisan. Histopatoloski nalaz ce odrediti o cemu se radi. Obzirom da je kolega postupio tako, mora da je bio jako siguran da se ne radi o tumoru. Sacekajte histopatoloski nalaz i ne brinite. Zaista su retki tumori koji se tako prezentiraju.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori