Istegnut misic?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Alen87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2008 12:31 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Istegnut misic?

Post od Alen87 »

Lekari su mi pre neki dan napokon konstatovali da sam istegao misic u levom listu koji me boli jos od juna prosle godine. Slali su me na terapije koje nisu pomagale, nisu dali da masiram jer su mislili da su mozda krvni sudovi i sada kada su otkrili sta je salju me opet na terapiju koja mi i nije puno pomogla. E sad, posto sam pomalo izgubio poverenje u njih, poceo sam da trazim po netu i od drugih ljudi resenje. Pa sam hteo da zamolim one koji se razumeju ili imaju iskustva da mi kazu da li je moguce toliko dugo da boli (znaci skoro 7-8 mesci) i kako se najbolje leci? Rekli su mi da stavljam led, mazem kremama i placam masaze (jer oni nece da rade masaze)? Hvala unapred...
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Imas li mogucnosti da od nekoga uzmes bioptron lampu?Verujem da bi ti uz sve te mackalice i led ona dosta pomogla.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Pogledajte u podforumu Ortopedija teme o rupturama mishica, pisano je o terapiji ovih povreda.

Pravilna fizikalna i mirovanje, bez skakanja, opterecivanja tog mishica i sve ce biti ok!

Samo josh kad bi napisali koji je mishic ili deo mishica u pitanju...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori