Istegnut misic?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 24, 2008 12:31 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Istegnut misic?
Lekari su mi pre neki dan napokon konstatovali da sam istegao misic u levom listu koji me boli jos od juna prosle godine. Slali su me na terapije koje nisu pomagale, nisu dali da masiram jer su mislili da su mozda krvni sudovi i sada kada su otkrili sta je salju me opet na terapiju koja mi i nije puno pomogla. E sad, posto sam pomalo izgubio poverenje u njih, poceo sam da trazim po netu i od drugih ljudi resenje. Pa sam hteo da zamolim one koji se razumeju ili imaju iskustva da mi kazu da li je moguce toliko dugo da boli (znaci skoro 7-8 mesci) i kako se najbolje leci? Rekli su mi da stavljam led, mazem kremama i placam masaze (jer oni nece da rade masaze)? Hvala unapred...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pogledajte u podforumu Ortopedija teme o rupturama mishica, pisano je o terapiji ovih povreda.
Pravilna fizikalna i mirovanje, bez skakanja, opterecivanja tog mishica i sve ce biti ok!
Samo josh kad bi napisali koji je mishic ili deo mishica u pitanju...
Pravilna fizikalna i mirovanje, bez skakanja, opterecivanja tog mishica i sve ce biti ok!
Samo josh kad bi napisali koji je mishic ili deo mishica u pitanju...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.