ispiranje usiju

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
chipsi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 12:36 am

ispiranje usiju

Post od chipsi »

Da li se usi mogu isprati bez odlaska kod lekara?
Cuo sam nesto da moze sa spricom, tako sto se gurne u uvo i brzo istisne voda ali nisam probao.

Vec neko odredjeno vreme osecam kao da mi je uvo zacepljeno, prvo sam mislio da je mozda problem oko pritiska ali kada sam nekoliko puta primetio da mi ispadaju neka zrnca iz usiju kada legnem, skontao sam da je prljavo. Kada cistim sa stapicem za usi nista nema.

Inace, pricali su mi ljudi koji su morali ici na lekarski pregled za rad na gradjavini i na tom pregledu se radi ispiranje usiju zbog nekih drugih testova, ljudi su rekli da nisu mogli verovati kada su videli koliko prljavstine u usima ima.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: ispiranje usiju

Post od _david_ »

pokusaj sa hidrogenom... 3,4 kapljice u uvo... jednom do 2 puta nedeljno ne duze... ocigledno ti se stvorilo vise cerumena,,, ako ne pomogne teraj kod otolaringologa da ti ispire uvo
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Не бих ти саветовао да се играш док претходно све не провериш. Иначе течност за испирање мора да буде топла. Хладна може да изазове велике проблеме.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

da, zaboravio sam da ti kazem, posle hidrogena moras isprati usi. najbolje sa spricem.. imas u apoteci da kupis za nekih 30,50 dinara.. kao sto aca kaze mlakom vodom...
Odgovori