Pozdrav svima
i imam jedno pitanje u tudnoći sam mjesec i po.do sada sam imala dva spontana od dva ipo mjeseca sada mi je doktor propisao da pijem DABROSON tablete.
Plašim se da nebi bilo nekih posledica,hormonski poremećaja ili da nebi nešto na dojkam moglo da izbije kasnije.
Unapred se zahvaljujem
Iskustvo sa DABROSTON tabletama
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- lazarevicg
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 9:25 am
I ja sam ih dobila u ponedeljak od doktora, inace sam u 8 nedelji trudnoce, i jako me boleo stomak, bukvalno svaki dan vec 2 nedelje. Po onome sto sam citala u uputstvu, mislim da nije strasno, a i moja drugarica ih je pila, i nije se preterano ni ugojila, znaci u granicama normale za jednu trudnicu.ja ih pijem 3x dnevno. pozdrav i sa srecom
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
Marijaft napisao:Dabroson je isto sto i Bromokriptin, a inace uvek postoji mogucnost pojave nus pojava od upotreba bilo kog preparata. Zato ih treba uzimati uz nadzor lekara. Pozz!
Ne bih se slozila s ovim (da nisi pobrkala Dostinex sa ovim lijekom?) . Valjda ce naici neko ko tacno zna o cemu je rijec.
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav! I ja sam prosle godine na pocetku trudnoce pila Dobrostan tablete. Pre svega zbog lose istorije (gubitak bebe u 8. mesecu trudnoce u prethodnoj trudnoci), a ja sam se inace dobro osecala. Pila sam ih jos jednu turu nakon biopsije horiona. Naravno to sve uz preporuku lekara.
Hvala Bogu, rodila sam u decembru zivu i zdravu cerku kojoj danas nista ne fali, kao ni meni
Dobrostan i jesu tablete koje sprecavaju nastanak spontanog pobacaja.
Pozdrav,
Sara
Hvala Bogu, rodila sam u decembru zivu i zdravu cerku kojoj danas nista ne fali, kao ni meni

Dobrostan i jesu tablete koje sprecavaju nastanak spontanog pobacaja.
Pozdrav,
Sara
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
Pila sam Dabroston tablete jako kratko pokusali smo da spasemo plod, ali nije bilo uspeha desilo se uginuce i onda spontani pobacaj tako da sam brzo prestala ostalo mi je vise od pola kutije. Nisam imala nikakvih nuspojava ali trajalo je kratko isuvise mada kada neki lek ne odgovara odmah se primeti nezeljeno dejstvo!
I ja sam dabroston koristila i prije trudnoce(dviej kutije sam ispila)i nisam imala nikakvih nus pojava pa cak ni grudi nisu naticale,mada prije neka dva mjeseca kad sam ostala trudna zbog mogucnosti gubitka bebe doktor mi je prepisao dabroston2*1 i inekcije progesterona na svaki 5 dan i vjeruj da sam imala problem opadanja kose ali pretjerano,jer je to vec bila malo pretjerana doza nadomjestka hormona,pa vjerujem da ako uzimas samo dabroston ne moze da ti steti