iskustva sa suplementima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dule.savic84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:48 am

iskustva sa suplementima

Post od dule.savic84 »

Nemam puno iskustva u sexu,desio mi se kiks oba puta kad sam imao sex odnos,imao sam tremu pa sam gricnuo 1/3 vijagre,digao mi se,ali mi se spusti u toku sexa,devojksa svrshi i njoj je cool,a meni se spusti i ne mogu da svrsim,mozda tek posle 1.5 h

od tada sam izgubio punu erekciju prilikom masturbacije,verovatno jer stalno razmisljam o tome

ide u teretanu i zadnja 2 meseca sam koristo suplement tribulus

http://.rs/new/catalog/index.php?id=ON653

imao sam dobre jutarnje erekcije,zelju za sexom....

kad sam prestao da ga pijem i dalje sam imao erekcije i sve je bilo cool...mozda 2 nedelje posle oet sam imao seeex odnos ,pre toga mi se od zelje za sexom bukvalno digne na devojku kad prichamo telefonom,i veche pre toga takodje mi se digne kad je bila kod mene,ali nije bilo sexa,i onda odjednom opet se desi kiks,ne mogu da odrzim erekciju sa vijagrom,ali ona nestane,pa se opet pojavi posle 5 minuta i onda nastavim

da je neki organsi problem ne bi mi se dizao ni sa tim tribulusom niti bi imao erekciju 30 min sa vijagrom,ali nekako penis mi bude ukrucen,kao da nemam osecaja u njemu i umesto da svrsim meni se spusti :(

citao sam na netu o sledecem suplementu PROSIZE

http://www.pro-size.com/prosize/index_sr.htm

kontam da je bezopasan lek na prirodnoj bazi,hteo bih da ga probam ali cisto da mi se psihicki vrati samopouzdanje...

kakva su vasha iskustva sa PROSIZE?????
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Decko sve dok budes imao problema sa psihom, problem ce biti prisutan, lekovi ti nece pomoci, a kad budes resio svoje psihicko stanje lekovi ti nece biti potrebni.
banacanin68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

više prcaj

Post od banacanin68 »

Mislim da je potpuno u pravu, pusti lekove ne trebaju ti. Ti nisi siguran u seksu, imaš mentalnu kočnicu u glavi, odakle kočnica...to ti znaš. Ajde probaj i pusti mašti na volju,neka te vodi tvoj iskonski nagon da si muško! Predpostavljam da imaš poremećaj ega! Mogla bi i ona malo da pomogne, da bude aktivna! Ako ne želi da se aktivira u krevetu ( njen glas, uzdasi, jauci, teglenje, izvijanje tela, dodiri...itd) ako neće da se aktivira onda dobro razmisli da ona nije slučajno uzrok tvojoj nemoći? Ipak ne možeš imati odnos sa drvetom nego osobom! Ako odbija da se aktivira i da ti pomaže, momak...slobodno je oteraj u PM.
dule.savic84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:48 am

Post od dule.savic84 »

pa preporuchite mi nekog psihologa koji je u NS da porazgovarams a njim
Odgovori