Iskocena tetiva na ruci
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Iskocena tetiva na ruci
iskocila mi je neka loptica na ruci. otisao sam kod doktora i on kaze da je iskocila tetiva i ako se ne povuce ide se na operaciju. posto sviram gitaru bas mi se i ne ide na operciju, zanima me da li postoji neka krema, vezbe... ili tako nesto da se povuce
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mirovanje! Strogo mirovanje!
Ako se ne povuche i ako se zbog tih pokreta, bash tih koji zahteva gitara, nonstop bude ponovo javljalo jedini siguran nachin je operacija.
Oporavak je brz a reshicete problem zauvek!
Ako se ne povuche i ako se zbog tih pokreta, bash tih koji zahteva gitara, nonstop bude ponovo javljalo jedini siguran nachin je operacija.
Oporavak je brz a reshicete problem zauvek!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja pisala ne pisala ti opet isto pitash!
MIROVANJE!
Tetiva se tako promeni od napora, i jedino shto mozesh da radish sda je da MIRUJESH da vidish da li ce se povuci sama d sebe, eventualno bioptron i magnetoterpaija, lazer ako ima bola i nikakve vezbe!
MIROVANJE!
Tetiva se tako promeni od napora, i jedino shto mozesh da radish sda je da MIRUJESH da vidish da li ce se povuci sama d sebe, eventualno bioptron i magnetoterpaija, lazer ako ima bola i nikakve vezbe!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Iskocena tetiva na ruci
dete skupis 1500 din i odes u gvozdjaru kupis najvecu sataru po mogucnosti TUPU.onda stavis ruku sa iskocenom tetivom na dasku i udri satarom po njoj al ako ne krvari ponovi postupak dok je ne odseces:nidzaa napisao:iskocila mi je neka loptica na ruci. otisao sam kod doktora i on kaze da je iskocila tetiva i ako se ne povuce ide se na operaciju. posto sviram gitaru bas mi se i ne ide na operciju, zanima me da li postoji neka krema, vezbe... ili tako nesto da se povuce

Bas je lepo kad ti ovako odgovore na pitanje, zar ne, Nidzo? Je l' ti prija?
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 3&start=15