iskasljavanje nepoznatih gromuljica
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 14, 2011 7:21 pm
iskasljavanje nepoznatih gromuljica
Desava mi se da s vremena na vreme iskasljem neke sitne gromuljice veoma neprijatnog mirisa koje mi inace prouzrokuju zadah u ustima.mozete li mi objasniti uopste sta je to,cime je prouzrokovano i kako se leci??inace zubi su mi svi zdravi sa tim nemam problema.unapred zahvalan!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 11, 2011 3:51 pm
Re: iskasljavanje nepoznatih gromuljica
Proveri krajnike, moguce da ti zapada hrana koja se talozi, truli i prouzrokuje zadah. Ja sam imao slican problem, otisao kod ORL i kaze mi da su se krajnici deformisali od zalecenih upala u detinjstvu, pa su se napravile sitne uvale u koje lako zapada hrana. Sada redovno ispiram grlo ( grgoljim ) 3% hidrogenom i nemam problema sa tim.
Proveri, mozda je i kod tebe ista stvar u pitanju!
Pozzz
Proveri, mozda je i kod tebe ista stvar u pitanju!
Pozzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 14, 2011 7:21 pm
ok hvala svejedno cu ici kod doktora ali sam mislio da postoji strucan naziv za to ili da je vec neko imao problem sa tim pa da mi pomogne..inace imam problema sa slajmom svako jutro iskasljavam moram i sinuse da proverim sve po redu :)hvala ti sve u svemu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 11, 2011 3:51 pm
Nema na čemu!JuniorAgogo napisao:ok hvala svejedno cu ici kod doktora ali sam mislio da postoji strucan naziv za to ili da je vec neko imao problem sa tim pa da mi pomogne..inace imam problema sa slajmom svako jutro iskasljavam moram i sinuse da proverim sve po redu :)hvala ti sve u svemu

Javi šta kaže lekar! Pozdrav!