posto je zima i nema sunca poceo sam da pijem vitamin D3 i iskace mi u ustima neki beli krugovi svaki put kad popijem iskoci mi po jedan, ne znam kako se na srpskom to zove ali na engleskom se zove "mouth ulcer" evo ovo https://en.wikipedia.org/wiki/Mouth_ulcer
znaci pocelo je od kad sam poceo da pijem, popijem tabletu i posle par sati iskoci, jedna tableta jedan taj ulcer sta je vec
a dobar je vitamin svi ga hvale na internetu preko amazona sam narucio sve je uredu ima na hiljade reviewa da je dobar i niko nema ovakav problem ko ja
i to je jedina losa stvar koja me zadesila od njega
jel zna neko sta se desava
hvala
iskace mi nesto u ustima od kad sam poceo da pijem vitamin D
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: iskace mi nesto u ustima od kad sam poceo da pijem vitamin D
То што добијаш у устима зове се афта - последица локалне гљивичне инфекције. Сам размисли како је добијеш: прљава таблета, прсти, чаша...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 09, 2020 8:38 pm
pio sam b12 mesec dana i ponekad uzmem magnezijum uvece da mi se opuste misiciaaaca napisao:То што добијаш у устима зове се афта - последица локалне гљивичне инфекције. Сам размисли како је добијеш: прљава таблета, прсти, чаша...
i nisam jos imao to do sada pa ne bi trebalo da su mi prsti i casa prljavi haha pocelo je od kad sam poceo da uzimam D3 a ne bi trebalo ni da je tableta prljava sem ako je ja ne isprljam, ne znam ne cini mi se kao da je do toga
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
То је сигурно афта, последица гљивичне инфекције.
Можда ти је због нечега пао имунитет па је проблематична хигијена дошла до изражаја: кафић, аутомати за кафу и још милион могућих извора заразе.
Можда ти је због нечега пао имунитет па је проблематична хигијена дошла до изражаја: кафић, аутомати за кафу и још милион могућих извора заразе.