Ishrana molim za savet kako se hraniti zbog visine???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Ishrana molim za savet kako se hraniti zbog visine???

Post od bajram »

Ovako imam 16 ipo godine u februaru punim 17 znaci sa 15 bio sam 174CM posle sam porastao 1ipocm zahvaljujuci protezanju po krevetu i tako to,eh sad kad sam opet to pokusao nije vise radilo hehe :D sad nisam rastao u visini vise od 7 meseci kad odjednom nadjem neke vezbe na youtube spanski video: como crecer unos centimetros,ee onda sam porastao 0,50 cm i bio sam tacno 176cm a sad u 16IPO GODINA imam 178cm znam vama se cini dobra visina ali meni ne tako da vas pitam za savet kako da porasem jos samo 2cm?Inace mislim da sam porastao u visinu tih 2cm jer sam spavao na levu stranu kreveta sa skupljenim nogama i savijenom glavo kad npr kad gledam u moje noge butine tkd a i pisam nesto kao neki vocni jogurt Actimel se zove to pijem pre odlaska na spavanje i pre polaska u skolu.

Savetujte me kako da se hranim molim vas evo kako jedem: Ujtru pre odlaska u skolu jedan tost od sira koje se zove gouda znaci holandski sir i jedan tost od eurokrema stavim oboje u tost pa prvo jedem od sira pa posle ovaj od cokolade eurokrem,kad dodjem kuci jedem neke salame pijem mleko borovnicu vodu,prestao sam sa gaziranim sokovima a sad uvece isto pojedem mozda jedan sendvic od salama malo sira jogurt mleko itk posle oko 22H pijem taj Actimel sedim jos malo do 23 pa odo na spavanje i tako svaki dan dali cu jos rast??? inace roditelji su 173 OTAC 157 SAD SE SMLANJILA NA 153 4 I TO SAM NARAVNO RACUNAO 173+157=330<--podeljeno sa dva = 179cm

Sad ne znam dal cu stavrno da porastem tih 179 180cm zato pitam vas sta da radim pomoc.

P.s. inace ne znam dal mi je majka bila 157 ILI 158 :D pozz od mene hvala unapred nadam se da cete mi odgovoriti.
smorenost
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 09, 2013 12:06 pm

Re: Ishrana molim za savet kako se hraniti zbog visine???

Post od smorenost »

Niko ti nemože zapravo reći kako da porasteš :lol: tu nema pravila.

Ishrana ti je na zavidnom nivou, čak 3 vrste jela.Jedeš sve samo gluposti.
Mislim da knjigu treba više da uzmeš u ruke i time da se pozabaviš.

Ljudi ovde imaju stvarne probleme, bolove a tebi je sve ok i pitaš za gluposti. Imaš sreće pa si i toliko visok, neki ljudi su ostali zauvek mali :evil:
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

Bajram je otvorio zilion poruka kako da poraste. :D
Nikako da se bavi sportom kako mu je receno, kosarkom. Vidim da je samo probao sa spavanjem xD Tako se batice ne raste. Sport i skaci. To ispruzuje tvoje telo, beri jabuke sto bi nasi stari profesori rekli, tj ovo se secan iz osnovne skole. Beeeeeeeeri jabuke! :)
diWision;x
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 2:38 am
Kontakt:

Post od diWision;x »

Ja sam dosta dobio treniranjem odbojke i kuci skakanjem u mestu sa tegovima na nogama (tegovi od peska za odbojkase). Izadji iz kuce do tih 23h setaj ne sedi za kompom :D :P
“My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Post od bajram »

Bas ste mi dali savet do jaja hahahah.
Odgovori