Pre 4 godine ustanovljene su mi 2 ishemijske lezije na magnetnoj rezonanci, ispitivanje je bilo zbog oka, ustanovljeno da je sve u redu sa okom i otpustena sam iz neuroloske klinike u Beogradu sa tim da nastavim pracenje tih promena na mozgu u KBC Zemun.. Nisam bila odusevljena neurologom i stala sam sa tom pricom. Prosle godine su se pojavili kao neki udari u gornjem levom delu glave, kratki ali jaki, resila sam da nastavim sa ispitivanjem, neurolog me je ponovo uputio na magnetnu i pronadjena je jos jedna ish. lezija.. Nije u stanju da mi objasni zasto su nastale niti kakve su, zakazao mi je dopler krvnih sudova za mesec dana.. Vise nema tih udara ali zaboravnost je cesta, stanje kao da ce mi glava puci od nekog pritiska a za tim sledi osecaj praznine, nema bola.. totalno sam zbunjena.. Na neuroloskoj klinici i u klinickom centru su savrseni doktori ali mi iz Zemuna nemamo pravo da se lecimo tamo.
Samo pitanje sta da radim dalje.. cekati dopler ili nekako insistirati da dodjem do neuroloske klinike?
Ishemijska lezija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Ishemijska lezija
Могла би да одеш код инфектолога да провери да немаш неке паразите јер их има који могу да оду у мозак.
Re: Ishemijska lezija
Koliko godina imate? Druge bolesti tipa pritisak, dijabetes..? Bolesti u porodici?