Imala sam problema sa umaranjem. Osecala sam se veoma iscrpljeno. Doktorka je predlozila kompletnu krvnu sliku, na osnovu koje je kasnij eutvrdjeno da je secer na donjoj granici a na osnovu necega *da li je to kalijum? mi je savetovala da moram hitno na odmor jer sam potpuno potpuno iscrpljena i da mi je ta komponenta kao kod potpuno izgladnelih ljudi i da mi je imunitet veom aopao.Pojavile su se bakterije u mokraci. Sada je to sanirano. Moram reci da ne drzim dijete i ne gladujem...zasto se to desava?
Sta jos savetujete da do toga ponovo ne dodje? Sada mi je mnogo bolje, ali ponekad se veoma veoma umaram. Pocela sam da koristim maticni mlec i pijem vitamine. Sta je dobro uzeti i kako se hraniti?Da li treba ukljuciti i vezbe?
Hvala.
iscrpljenost
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hm pa moracesh malko preciznije da nam prochitash nalaze tvoje krvne slike!
Umaranja ima veze sa svakojakim stanjima i nalazima krvi!
Anemija, hipokalcijemija, povisheh secer...
Uglavnom se preporuchuje vitaminska ishrana, dovoljno sna, tj prebacivanje iz pete brzine u prvu!

Umaranja ima veze sa svakojakim stanjima i nalazima krvi!
Anemija, hipokalcijemija, povisheh secer...
Uglavnom se preporuchuje vitaminska ishrana, dovoljno sna, tj prebacivanje iz pete brzine u prvu!

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ja sam npr hiperaktivna i isto imam nizak secer. i mrshava sam 
nekad mi imunitet padne i sigurna sam da je zbog toga iako mi je obicno jak.
savetujem ti da se bavis sportom. yoga, teretana, aerobik, plivanje. svaki sport pospesuje imunitet i energiju i dovodi te u formu. mozda si van form e za potrebe tvog organizma i obaveze koje imas. sport ce te iako iscrpeti trenutno ipak napuniti energijom na duze staze. to je ipak trening. podize staminu koja ti sigurno nedostaje.
ako hoces poslusaj taj savet, ja ga primenjujem i dala sam ti ga jer imam slican problem.
javi kako ide..

nekad mi imunitet padne i sigurna sam da je zbog toga iako mi je obicno jak.
savetujem ti da se bavis sportom. yoga, teretana, aerobik, plivanje. svaki sport pospesuje imunitet i energiju i dovodi te u formu. mozda si van form e za potrebe tvog organizma i obaveze koje imas. sport ce te iako iscrpeti trenutno ipak napuniti energijom na duze staze. to je ipak trening. podize staminu koja ti sigurno nedostaje.
ako hoces poslusaj taj savet, ja ga primenjujem i dala sam ti ga jer imam slican problem.

javi kako ide..