iscjedak iz bradavice,savjet hitno

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

iscjedak iz bradavice,savjet hitno

Post od pavlov »

Molila bih dr , ili nekog ko zna za savjet
Imam 39 godina, jedno dijete od 6,4 godina
Ima jedno 4-5 dana pocele su me grudi boljeti, i to probadajuce i to najvise lijeva Nisam znala je li srce ili dojka.Danas me pocelo cesce probadati u obadvije dojke . Najvise kroz bradavicu kao da me neko ubode po sred bradavice,najgore je kad skinem grudnjak , imam puno vece grudi pa onda boli,Kad sam se sagela da usisam stan odjednom me opet probolo kroz bradavici ,onda sam pogledala vidjela sam da na bradavici ima kap providne tecnosti
uzas sam se prepala zvala sam ginekologa, imam termin sutra ,a li do sutra ja cu poluditi od straha
Molim vas da li je opasan proziran iscjedak iz dojka, i uzasno bolne dojke , sjevajuci bolovi
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Samo da dodam da sam do sada radila mamografiju prije 1 godinu i 4 mjeseca, i bila je ok
pa da li bar neko ima savjet
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Prozirna tecnost?
Neboj se nikako Pavlov i meni je to bilo prosle godine,a ja i ti smo isto godiste.Ja nikada nisam saznala od cega i zasto su me grudi jako bolele i bradavise bile jako bolne na dodir.Vredala ma majica........bila sam dva puta na mamografiji i sve je uredu.
Draga moja nama se manjaju hormoni i to je to.......ulazimo polako u promenu--pred menopauzu.Ne plasi se nista.......i lepo spavaj! :wink:
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Hvala ti moja ontario, a vjeruj mi da sam premrla od straha
Ujutro idem dr pa cu vidjeti
Ma uzasno me grudi bole , pogotovo bradavice kao da mi neko bode brodavice na sekund
Kao da mi nesto gamize po grudima, jeze se, peku, sve im smeta ,ma ni majicu ne mogu obuci

ja sam na internetu svasta procitala pa me sad jos vise strah
hvala jos jednom
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Ne sekiraj se ti meni draga moja Pavlov,mozda trebas dobiti ili si trudna.Meni nikada nije jasno zasto mi se to desilo iz cista mira kada sam se jdno jutro probudila.Da me muz gljavio :wink: :wink: :wink: pa da nesto kazem ali nije :wink: :wink: :wink:
Kazu kada je krvavi iscedak onda je problem a kod mene je bilo kao neka vodica prozirno,a nisam bila trudna.Ali taj osecaj da me majica vredala i grudnjak su mi bili cudni.Licilo je kao na neku upalu bez crvenila i otoka.Od tada sam uredu(da kucnem u drvo).Javi mi se sutra da vidim sta ti doktro kaze.Poljubac :P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Kazu kada je krvavi iscedak onda je problem
Lepo spavaj
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Hvala Ontario
Bila sam kod dr on me prpipao, i dao uputnicu za ultrazvuk i mamografiju;Nije htjeo nista da prica ni da mi objasni
Sad moram cekati petak
mene grudi jos strasno bole kao da me neko iglom bode i svako malo zigne cas jedna cas druga dojka
Najgore je kad se sgnam cinim se da me tada najvise bole
Iscjedak je veoma mali , i to samo kad me puno zaboli kroz bradavicu
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Pavlov bolje je sto te je poslala na pretrage jer cec biti mirna posle toga.Stano bi te to mucilo sta je ,a ovako ces biti mirna.Nista ne brini sve je uredu.Meni su na mamografiju videli fibroadenoma u levoj dojci da bi mi nalazi ultrazvuka prije mesec dana pokazali da je sve uredu i da nista nisu videli.Ja se ovde bojim jer jedan radiolog pise jedno,drugi drugo ovo je uzas.
Ne mogu da verujem da nisu nista videli na ultrazvuku.Pa gde je nestao fibroadenom?Ni moj lekar opste prakse nema odgovor na to pitanje.
Pozdrav
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Sutra idem na mamografiju uzasno e strah
Jos e grudi bole, i bradavice
hvala ti ontario
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Kako si draga Pavlov?Sta kaze doktor?
Jesi li dobila nalaze mamografije?
Verujem da je sada sve uredu.Javi mi se da znam da si dobro!
Poljubac
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Bila sa juce kod dr,draga ontario
nije radila mamografiju , jer sam zadnju radila prije 14 mjeseci , ali mi je uradila ultrazvuk
Kaze sve ok, samo imam puno cista ,i da su to hormoni
Jos joj nije bilo pravo sto sam dosla zbog bolova u grudima , kaze ono najgore ne boli, da je dobro sto me boli i da ne brinem
iscjedak ona nije vidjela, kaze mozda hormoni , ako se nastavi da opet dodjem da urade briz
Ma po njoj sve ok , a mene jos puno boli , ne mogu se sageti kao da tegove imam a ne grudi
ma vazno da je dobro , sad mi je lakse i bolove podnjet
hvala ti jos jednom
JOVANA JOCA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 12:55 pm

Post od JOVANA JOCA »

Zdravo,ja sam nova na ovom forumu i molila bih da mi odgovorite na jedno pitanje.Zovem se Jovana imam 25 god i dete od 2 god.Pre jedno mesec dana pojavio mi se bol u desnoj dojci sa unutrasnje strane.Nemam ni otoke ni iscedak niti svrab,nista samo bol pri dodiru.Imam zakazan pregled za 25 ali bih volela da cujem i vase misljenje,jer sam mnogo uplasena.Nisam dojila bebu.Unapred hvala. :(
Odgovori