iscedak iz bradavice

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
duskans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 10:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

iscedak iz bradavice

Post od duskans »

ne stojim bas najbolje sa medicinskim izrazima,ali pokusacu da objasnim..
ima 27 god,primetila sam da imam "iscedak" ne bas iz bradavice vec pored bradavice tzv. areola.
upitanju je beli iscedak,kao iz bubuljice,malo. nema ga neko vreme,pa se posle nekoliko dana pojavi,kad stisnem izadje malo i to na dva mesta.da li je to zabrinjavajuce? menstruacije mi bas i nisu bile redovne ranije,ali su se ustalile,ponekad imam i dlacice oko bradavice.da li su to hormoni prouzrokovali ili...? kad odem kod ginekologa,preporucuju pilule za kontracepciju,pa mi se pojave bubuljice po licu i vratu. menjali su mi pilule,ali sam to bataalila jer vidim da ne znaju ni oni sta da pijem,pa sam pustila da se to sredi prirodnim putem.za dojku nisam bila kod lekara,ali cu otici.da li je neko imao nesto slicno,da li je zabrinjavajuce....itd ?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: iscedak iz bradavice

Post od tamaraft »

Pa jesu li u pitanju bubuljice iz kojih vi istisnete beli sadrzaj kao iz bubuljice ili to sam curi kao iscedak?

Posto iscedak iz dojke je neshto sasvim drugo od bubuljice koja se javi na kozi!

Da li ste primetili da se javlja kao i ostale bubuljice kada ste na polovini ciklusa ili u PMS-u ili se javljaju ne veani za hormonalni status tokom meseca i kakav vesh nosite?

Dlake su individualna stvar, neko ih po grudima ima neko ne, javljaju se obichno oko areole i nisu patologija!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori