povredio sam zanokticu na palcu leve noge. doktor iz ekipe za koju igram mi je rekao da to nije nista, pa sam taj dan igrao utakmicu. medjutim pocelo je da me boli pa sam skinuo kopacku, nakon cega sam verovatno na travi inficirao prst. pocelo je da mi otice iznad nokta i da crveni. sutradan sam otisao kod lekara, tamo su me samo previli i prepisali mi Palitrex 2x2. popio sam celu kutiju, i na svoju ruku nastavio dalje da pijem sve do juce..imao sam 3 previjanja, koliko vide smirilo se i navodno ne moram vise da pijem taj antibiotik. tako da ga od 30. aprila ne pijem. medjutim juce sam poceo da osecam da mi na trenutak utrne deo stopala iznad tog palca..da bi danas, dok silazim niz stepeniste, svaki put kad se oslonim na prednji deo tog stopala, pocelo da trne, jako samo na momenat dok sam oslonjen na taj deo. mati mi kaze da ne vredi sad da nastavljam da pijem taj palitrex, a ja bi nastavio iako se otok povukao. sutra cu otici kod doktora, ali ne znam koliko ce mi nesto drugacije reci..neki savet?
hvala vam unapred!

Uploaded with ImageShack.us