Poz imam slican problem kao ovi do sad,naime vec dugo sam sa djevojkom a ona mi je neki blizi rod,moj deda i njena baba su 1 rodjaci...
Pokusajte me razumjeti i reci mi koje su sve sanse za blesti djeteta ako bi se odlucili za brak.. hvala
Incest-Pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 25, 2017 12:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Incest-Pomoc
Barem tri prethodna kolena ne bi trebalo mešati, tako da vam ne preporučujem decu 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 17, 2017 1:09 am
A tako sam i mislio
A koji rizik snosimo ako se ipak odlucimo na to?..jos neko neka kaze svoje misljenje.

A koji rizik snosimo ako se ipak odlucimo na to?..jos neko neka kaze svoje misljenje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Па зар ти је икаква вероватноћа довољно мала за упропашћавање живота?
Pa prvo sebi treba da postavis pitanje, zasto si jos uvek sa devojkom sa kojom si u rodbinskim odnosima. Trebao si rascistiti sa tim onog momenta kada ste saznali da ste rodbina, jos je gora situacija ako ste znali da ste rodbina pa se spetljali. Jos je tragicnije ako ste pored saznanja da ste rodbina imali seksualni odnos.
Ne znam sta i o cemu razmisljas ali ja da sam na tvom mestu pokusao bi da dodjem sebi i resim problem ili bi potrazio strucnu pomoc.
Nemoj pogresno da me razumes ali situacija deluje dosta bolesno.
Ne znam sta i o cemu razmisljas ali ja da sam na tvom mestu pokusao bi da dodjem sebi i resim problem ili bi potrazio strucnu pomoc.
Nemoj pogresno da me razumes ali situacija deluje dosta bolesno.