IMUNITET

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

malina05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2012 10:23 pm

IMUNITET

Post od malina05 »

Mislim da bi mnogima pomogli savjeti oko toga sta je dobro da se pije ili koristi za poboljsanje imuniteta.Danas u apotekama postoji milion različitih preparata.

U vezi s tim, trenutno vjerujem samo u prirodno i ljekovite biljke i domace proizvode, pa ukoliko je neko nesto koristio sto mu je pomoglo , da to podijeli sa svima.
Ja sam nazalost radila tri konizacije na grlicu materice i imam HPV sa kojim se moj imunitet ne moze izboriti i iznova me "napada" . Strasno se brinem.
Molim vas, pisite ..--- :( :-? :oops: :cry:
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: IMUNITET

Post od x3x »

Ecomer, Aloe, Noni, aloe+noni?
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
malina05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2012 10:23 pm

Post od malina05 »

ecomer sam pila, aloe veru pila, nista mi to nije pomoglo iako sam duze koristila, hpv virus se ponovo treci put aktivirao.
ne znam da li nesto od biljnih čajeva da pijem, med, sta je dobro, ima toliko toga,ali sta je učinkovito :( :( :(
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... 0imuniteta
Ovde sam pisala o soku koji ja pijem za imunitet. Ovaj mi najvise prija i pomaze...dodala bih samo da meda stavim manje ove godine i cvekla i visnje su bas slatkaste...po ukusu dodaj med. Ja pijem i C vitamin s`vremena na vreme..
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

KOMBUHA
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Post od *kristal * »

iz mog iskustva su jako deletvorne Revita i Aronija tj njen sok,ja mucim muku sa gadnom polenskom alergijom zbog koje cesto imam opstrukcije i smetnje sa disanjem znala sam da budem na stalnoj terapiji i po vise meseci od kada sam pocela da koristim neizmenicno jedno pa drugo jako mi je bolje tj bez lekova sam nije da su opstrukcije bas nestale ali se retko javljaju,eto to je nesto sto bih ja imala da prenesem i posavetujem ako bi neko probao sa tim,jedini problem je cena koja nije bas mala pogotovo sto bi trebalo da se pije duze vreme.
vladaaa13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 04, 2012 11:06 am

Post od vladaaa13 »

Što se tiče imuniteta preporučujem prirodni omega3 , ja sam ga pio i veoma sam zadovoljan na njega http://* REKLAMA */index.php?route ... uct_id=359.... Pozdrav
leila
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2012 10:44 pm

Post od leila »

Ja sam koristila ecomer, aloju ali zaista najbolji rezultat mi je dao sok od sibirske aronije. Popravila sam krvnu sliku, a cini mi se i imunitet. :D
vrtimise
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 28, 2012 5:44 am

Post od vrtimise »

Ja svako jutro pijem 30 kapi propolisa. U zivotu nikad nisam imao niakkve bakterija viruse ili sicno. Ako se slucajno prehladim danas sutra me sve vec prosle. Jeste gadan taj propolis i kao svi se sete da ga piju kad zaskripi al ga ja pijem preventivno, svako jutro 30 kapi u pola case vode.
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

vladaaa13 napisao:Što se tiče imuniteta preporučujem prirodni omega3 , ja sam ga pio i veoma sam zadovoljan na njega http://* REKLAMA */index.php?route ... uct_id=359.... Pozdrav

A kakav je to neprirodan omega 3?

I zasto si stavio taj link a ne ovaj http://www.nordvik.rs/index.php?option= ... &Itemid=71 ?

ccc.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ево и од мене. За имунитет против вируса, више децинија у личној и широј употреби домаћи препарат од белога лука и комовице. Да не бих овде радио Copy Paste, погледајте на мом сајту Ацин сајт под Савети, Здравље, Имунитет.
SvetlanaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2015 10:31 pm

Post od SvetlanaB »

Da li je neko koristio Ecomer za imunitet?
Odgovori