Da, zbog problema sa stomakom (disp.funcionalis i helicobacter imao ranije) sam radio proteklih godina dosta analiza krvi (i drugih stvari) i nikad nisam imao nekih problema sa tim. E sad ne znam da li su radjene bas sve koji bi bile potrebne. Npr. bris grla sam radio vise puta i ni jednom nisam imao bakterije (ni u nosu). Problemi su dakle dvojaki, sa grlom je ovo sto sam napisao, cim napolju padne temp. ili pojedem nesto hladno odmah me zaboli grlo. Dakle, osecam cesto malaksalost (doduse imam nizak pritisak oko 110/65), prehlade iako se pazim maksimalno, cim se malo vise napregnem padne mi imunitet i dobijem npr. groznicu na usni, peku me oci, curi nos, itd. Dijareju nemam, kao ni kasalj...mislim da ga nikad nisam imao. Ono sto imam je neka bezazlena (?) aritmija samo od tih hronicnih bolesti, koja je ispitana detaljno (ispod 200 preskoka na 24h).luka_0407 napisao:Možete li malo detaljnije opisati Vaše stanje?Koliko je to slab imunitet,da li ste radili analize krvi i kakvi su nalazii osim česte upale krajnika,koji su još Vaši problemi vezani za pad imuniteta?zmiki napisao:Oduvek sam imao problema sa imunitetom, pio dosta antibiotika, multivitamina, i tako...pretpostavljam da je prica poznata. Ono sto ZNAM jeste da mi krajnici oduvek prave problem i to ce biti operisano sada u septembru, medjutim mislim da se ni jedan lekar kod kojeg sam bio nije ozbiljno potrudio da ustavi sta je uzrok pada imuniteta kod mene. Dakle, interesuje me kako mogu utvrditi zasto imam "slab imunitet", da ne ostane ceo zivot na toj floskuli, hocu da znam tacno koje testove da utvrdim, koji je spec. za to, itd. da sto preciznije utvrdim sta mi je to tacno "slab imunitet" i ako je urodjeni, sta je tu problem, da li se moze popraviti, itd.
Hvala!
Imunitet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Imunitet
Molim vas da mi neko odgovorio da li je koristio Ecomer za imunitet i kakvi su efekti?
Re:
Slazem se!NikolaK napisao:Svi patimo od slabog imuniteta, pogotovo u gradskim, agresivnim sredinama! imunitet se moze podici samo prirodnim putem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm
reci mi jel imas cesto prehlade infekcije i slicno? jesi li se posavetovao sa imunologom, moze da bude genetski poremecaj kao sto je slucaj kod mene
Nisam shvatio--jesi li ti bio kod imunologa?
On je najmerodavniji za tvoj slucaj.
Drugo.
Ako si imao helikobakter-pilori i uzimao trojnu terapiju, trebace ti dugo vremena da se oporavis od toga, ZDRAVA ISHRANA, ZDRAV ZIVOT, BEZ NERVOZE, i tek onda mozes ocekivati poboljsanje, a sa tim imuno pomagalima, ja nisam imao bas dobro iskustvo, jer kad god sam uzimao malo vecu dozu dolazilo je do kontra efekta tako da sam to smanjio skoro na minimum.
Sa helikobakteer su cesto povezane i neke nervne slaboti tako da se pozabavis i time.
KADA SI UZIMAO POSLEDNJU TERAPIJU ZA HELIKO????
kOLIKO IMAS GODINA, RADIS LI NEKI STRESAN POSAO ILI IMAS NESREDJEN ZIVOT?
On je najmerodavniji za tvoj slucaj.
Drugo.
Ako si imao helikobakter-pilori i uzimao trojnu terapiju, trebace ti dugo vremena da se oporavis od toga, ZDRAVA ISHRANA, ZDRAV ZIVOT, BEZ NERVOZE, i tek onda mozes ocekivati poboljsanje, a sa tim imuno pomagalima, ja nisam imao bas dobro iskustvo, jer kad god sam uzimao malo vecu dozu dolazilo je do kontra efekta tako da sam to smanjio skoro na minimum.
Sa helikobakteer su cesto povezane i neke nervne slaboti tako da se pozabavis i time.
KADA SI UZIMAO POSLEDNJU TERAPIJU ZA HELIKO????
kOLIKO IMAS GODINA, RADIS LI NEKI STRESAN POSAO ILI IMAS NESREDJEN ZIVOT?
E baš bi bilo interesantno, a možda i korisno kad bi se sad javio zmiki da vidimo šta je do sad bilo, i kakvo je sada stanje...
vaso, ti ne vidis da je sadnji post postavljen pre dve godine...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па у томе и јесте занимљивост. И није две него девет година од последњег јављања Змикија.
BAs sam zato i napisao..
Pozdrav
Pozdrav