Imam veliki problem sa znojenjem?!?!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Nikola...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 11:40 am

Re: Imam veliki problem sa znojenjem?!?!

Post od Nikola... »

Nisam debeo...183 visok,83 kg....taj problem imam otkad znam za sebe...dakle,kad god skinem carape,to mi se desava...ako sam kuci sam,ne znam sto bi mi bilo neprijatno ili sto bih bio nervoyan...znoj se ne oseca,bukvalno kao voda,nema nikakav miris...hranim se normalno,svaki dan tusiram i,skroz sve kako treba...ali kad god sam bos,odmah se u sekundi oznoje i dlanovi i stopala...unosim vitamine,sto preko hrane sto preko sumecih tableta....izgleda da mi jedino preostaje operacija,ali opet se plasim da mi se ne deri ono sto se desilo onom decku(gore pomenuti)
Nikola...
Novi član
Novi član

Post od Nikola... »

Vama SVIMA hvala puno ;)
Nikola...
Novi član
Novi član

Post od Nikola... »

i upravo sam nesto trazio na netu i dosao do saznanja,po svim moji simptomima da je rec o HIPERHIDROZI...u mom slucaju FOKALNA...evo i linka o svemu tome.. http://www.drbojic.com/dermatoloske-teme/hiperhidroza/
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Vise mi se svidjaju elektrode od operacije i botoksa .. Ali o5, raspitaj se o tome jos pa odluci..cinjenica je da imas problem i da je jako neprijatan. Sve naj, pozz
Nikola...
Novi član
Novi član

Post od Nikola... »

Naravno,uvek idemo bezbolnijim putem ;) raspitacu se o svemu ovome ;) Hvala...pozz..
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Бићу упоран и поновити да не дираш ништа.

Мени су се и шаке и стопала доста знојили и временом се мало смирило. То није озбиљан проблем и саветујем ти да га прихватиш таквог какав јесте.

Повећаним знојењем више токсина се избацује из организма, тако да то може да буде и веома корисно.
BojanaZ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 2:22 pm

Post od BojanaZ »

Ovako.. Moj problem je što u poslednjih mesec dana se znojim jako, a taj znoj se jako oseća, što mi se nikada pre nije dešavalo za mojih 28 godina..
Znojala sam se i pre, ne bas jako, ali jesam, ali znoj mi se nikad nije osećao. Bio je kao obična voda.. a sada da.. ne znam zbog čega to odjednom?! Kome da se obratim? lekaru ili dermatologu? i da li postoji neki lekovi ili kreme koji ublažavaju taj neprijatan miris. Znoj kao znoj nije strašan i ne smeta mi, samo miris..

unapred hvala...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Bojana,
mislim da si pokupila neke gljivice.
Jel ispod pazuha neprijatan miris ili svuda?
Pokusaj nekoliko puta isprati ispod pazuha sodom bikarbona-rastvorom a i ostale delove mozes ako je isti slucaj.
Ako ti se osecaju i noge -stopala-nabavi obitin prasak pa stavljaj na noge i u obucu takodje.
Nikola,ja bih ipak poradio nesto na ishrani i analiziranju --kad se vise ili manje znojis-pa da to nekako povezes sa necim-mora da je banalan uzrok i ne bih preduzimao nikako neke radikalne poteze-koji i nisam siguran da bi vredeli.
JESI LI TI PUSAC?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
BadB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 6:00 pm

Post od BadB »

Postoji jedan preparat koji u potpunosti zaustavlja znojenje, na bazi aluminijum hlorida je.. Visa informacija mozete dobiti na e-mail adresi [email protected]
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

BadB napisao:Postoji jedan preparat koji u potpunosti zaustavlja znojenje, na bazi aluminijum hlorida je.. Visa informacija mozete dobiti na e-mail adresi [email protected]
Алуминијум? Па дај онда и уранијум, шта фали.
Odgovori