Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Vec neko duze vreme me nesto muci a nikako nemam hrabrosti da se obratim lekaru sve mislim ma prestace.Iskreno plasim se da odem.Imao sa sex sa partnerom odavno bez kondoma, moja velika greska i kasnije posle nekog duzeg perioda dobijam neko crvenil i osip na glavicu i strasno me pece a nekad i boli.Kad glavic dobro isperem vodom to kasnije nestane ali se vrati.I jos nesto ne znam da li sad to ima veze s ovim ali u zadnje vreme primecujem kako me koza svrbi posebno u predelu zglobova i kad se cesam jos vise i stvaraju mi se mali plihovi, ne znam sta da radim, strah me jer mislim da je nesto jako opasno
hunter napisao:Neslushaj Zmajcheka, vec namazi nistatin, tako 3-4 dana, pa ako ne radi onda kod dermatovenerologa!
Sta te buni???
Prosao sam to x puta i nistatin je uvek pomogao. Hebene gljivice navuces ocas posla (narocito ako imas posla sa jakim sekretom (ja ih zovem sekretarice) ili sa trudnicama), lako se resavaju nistatinom (ima i neki daktanol ili sl.), namazes ga izmedju kozice i glacica, i onda kozicom (ako nisi sunecen) natrljas po glavicu i prodji ko oprano za par dana!