Imam problem sa posledicom tuberkuloze

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
R 28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 15, 2010 7:14 pm

Imam problem sa posledicom tuberkuloze

Post od R 28 »

prije tri godine su mi doktori odkrili da bolujem tuberkulozu i sa lijekovima sam uspijo da izlijecim i unistimo bakterije ali sad nakon tri godine ta posljedica mi pocela da probleme pravi sa dihanjem nedami da uzmem dovoljno zdraka i rasteze se i radio sam ponovo bronhoskopiju i doktor mi kaze da je sve uredu i da samo ta posljedica pravi probleme ali ja uzimam sprejeve ali mi nepomazu molio bi ako neko zna da ima neki lijek za tu posledicu da mi odgovori jer ta se posljedica rasteze i pravi mi probleme za dihanje?????????
R 28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 15, 2010 7:14 pm

Jel ima neko da mi moze reci sta ili preporuciti doktora

Post od R 28 »

R 28 napisao:prije tri godine su mi doktori odkrili da bolujem tuberkulozu i sa lijekovima sam uspijo da izlijecim i unistimo bakterije ali sad nakon tri godine ta posljedica mi pocela da probleme pravi sa dihanjem nedami da uzmem dovoljno zdraka i rasteze se i radio sam ponovo bronhoskopiju i doktor mi kaze da je sve uredu i da samo ta posljedica pravi probleme ali ja uzimam sprejeve ali mi nepomazu molio bi ako neko zna da ima neki lijek za tu posledicu da mi odgovori jer ta se posljedica rasteze i pravi mi probleme za dihanje?????????
Odgovori